Damnthose (green) eyes  
Ben jij in het bezit van groene ogen? Wow, dan ben jij een vrij zeldzaam exemplaarMaar 2% van de wereldbevolking is namelijk in bezit van deze kleur ogenWist je dat een oogkleur ook bepalend is voor iemands persoonlijkheid en eigenschappen? Zo zijn de green eyes bezitters over het algemeen vaak intelligent, creatief, gepassioneerd, mysterieus en een tikkeltje ondeugend. Denk aan een Tom Cruise Do we need to say more? 

 
This looks gorgeous on you! 
Eigenlijk alles met warme roodbruine- en aardetinten zijn de perfecte kleuren voor groene ogen. Maar ook paars is een complementaire kleur, wat zorgt voor een opvallend contrast. Met oogmake-up in deze tinten worden jouw ogen echte eyecatchers en laat jij die groene blinkers flink knallen. Ga je liever voor een simpele lookAlleen een strakke winged eyeliner geeft groene ogen al een verleidelijke oogopslagDesign a look you love and own it! 

 
Life is art, live yours in color 
Je vindt in ons assortiment er een ruime keus aan oogschaduw in de complementaire kleuren voor de kleur groen. Zo hoef je niet meer te zoeken naar de perfecte oogmake-up. Ga je liever voor een mooie bijpassende kleur op de lippen, dan geeft een koraal- of perzikkleurige lipstick ook een schitterend effect. Of wat dacht je van een prachtige, dieprode kleur?! If the color fits, wear it! 
 
Mocht je nog twijfelen en wil je graag make-up advies van een topvisagist? Stuur dan een WhatsApp berichtje naar het enthousiaste team van Creative Cosmetics en zij helpen jou graag verder. 

 

Een aantal van de bovengenoemde kleuren zijn niet meer beschikbaar in ons assortiment. Daar zijn nieuwe, prachtige kleuren voor in de plaats gekomen! Wil jij meer weten over ons huidige assortiment? Bekijk het hier of neem contact op met onze klantenservice.