You were born to be real, not to be perfect  
Wanneer je de glossy tijdschriften doorbladert, dan vraag je jezelf misschien wel eens af: ‘Hoe doen die modellen dat toch? Zo’n gaaf huidje, zonder wallen, vlekken, rimpels, puistjes…’ Ook al eten ze verantwoord en gezond, drinken ze voldoende water en hebben ze een actieve levensstijl, toch hebben zij ook wel eens last van oneffenheden en een vermoeide uitstraling. De natural look die je op de foto’s ziet, is lang altijd niet zo natuurlijk als dat het lijkt…   
 
Less is more  
Tussen een gepolijst make-up kunstwerk en compleet barefaced de deur uitgaan zit nog een gulden middenweg: subtiele make-up die het gezicht op de mooie plekken accentueert, maar niet overneemt. En ook al zijn we een drukke moeder, huisvrouw, partner, collega of vriendin, toch staat het net wat gezelliger als je 10 minuutjes de tijd neemt om jezelf te voorzien van wat basis make-up. Life is too short to miss out your shiny beauty!  

 
Selfconfidence is the best outfit, rock it! 
Zijn je nachten kort en je dagen lang? Dan kunnen je wallen misschien wel een reddertje in nood gebruiken. De roze concealer  van Creative Cosmetics werkt als een ware ‘eye-opener’, laat donkere kringen direct verdwijnen en geeft jou meteen je frisse, uitgeslapen blik terug. De Retoucher is ideaal om snel en gemakkelijk een rustig uitziende huid te creëren. Als big bonus heeft het ook een gunstige invloed op pukkeltjes. How nice?! Geef je wenkies  een boost door deze licht aan te zetten met de Brow & Hair powder, zodat je meer expressie creëert. Nog even een mascara door je wimpers en je bent klaar om de dag te rocken!