Baby, it’s cold outside! 
Brrr... De winter is nu echt aangekomen in ons koude kikkerlandje. Sneeuw, wind, vrieskou, ze zijn present! Dit betekent niet alleen langere files, vroeger je bed uit om je auto ijsvrij te maken en ruzie met je statische haar, maar ook koude klappen voor je huid! Je huid vormt immers een belangrijke barrière tegen invloeden van buitenaf. Door de sterke temperatuurverschillen tussen buiten en binnen wordt deze barrière aangetast. Wees dus lief voor je huid en geef het wat extra verzorging. You gotta nourish to flourish! 
 

It’s not selfish to do what is best for you 
Sinds kort heeft Creative Cosmetics twee nieuwe kanjers toegevoegd aan het assortiment: iets wat 100% natuurlijk, 100% vegan en 100% voor jou is... De lipbalsem en de lipscrub! Dit ijzersterke duo is een must-have voor het koudste seizoen van het jaar en geven jouw lippen dé verzorging die ze verdienen. En er is een smaak voor iedereen! Ze komen namelijk in maar liefst 3 varianten; tintelend Mint, verfrissend Orange of verwarmend VanillaThe choice is yours! 

  
Those lips must be kissed 
Heb jlast van kleine kloofjes, droge velletjes en schrale mondhoekjes? Deze zachte scrub is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige lippen. Wanneer je ze subtiel scrubt, verwijder je de dode huidcellen, stimuleer je de bloedsomloop en zorgt het voor de aanmaak van nieuwe huidcellen. Smeer ze daarna zorgvuldig in met de lipbalsem en ervaar de voedende werking van de natuurlijke ingrediënten. Met dit dreamteam maak je jouw lippen binnen no-time winterklaar en heb jij lippen om te zoenen!