Don’t mess up; clean up! 
Je herkent het misschien wel: je hebt een drukke dag gehad en bij het naar bed gaan, val je al in slaap voordat je je gezicht schoon hebt gemaakt. Het reinigen van je gezicht hoort echt thuis in je beauty routine. Gedurende de dag smeer je make-up op je gezicht, komt er vuil op je gezicht en hierbij dus ook bacteriën. Daarom is het heel belangrijk om je gezicht goed te reinigen, zowel in de ochtend als s’avonds. Werk aan de winkel dus! 

 

healthy skin is always in 
Voor het reinigen van je gezicht gebruik je de Creative Cosmetics reinigingsmelk en reinigingslotionDe comfortabele reinigingsmelk verwijderd mild jouw make-up en verzorgd tegelijkertijd de huid. Vanwege de natuurlijke ingrediënten, heeft het namelijk een herstellend vermogen voor de huid en biedt het bescherming tegen weersinvloeden. Daarnaast zorgen de jojoba olie en aloë vera voor een optimale vochtbalans en kalmeren de gevoelige huid.  

 

Be good to your skin. You’ll wear it every day for the rest of your life. 
Wil je jouw gezicht écht vrij van vuil hebben, gebruik dan tot slot de reinigingslotion. Deze neemt de laatste restjes vuil weg en zorgt ervoor dat de poriën niet verstopt raken. Ook laat het een zachte tinteling op de huid achter. De huid voelt nu écht schoon! Vergeet niet je gezicht ook s’ochtends goed schoon te maken. ’s Nachts scheidt de huid namelijk afvalstoffen en zweet uit. Daar nemen we natuurlijk maar wat graag afscheid van. Feel fresh and fabulous!