Real beauty comes in all shapes and sizes 
Wij vrouwen zijn behoorlijk kritisch op onszelf. Op de vraag: ‘Wat zou jij het liefst aan je uiterlijk willen veranderen?’ heeft het grootste gedeelte van de dames wel een wensenlijstje met verbeterpunten. Grotere ogen, een lager voorhoofd, vollere lippen... Maar wanneer je vraagt waar ze dik tevreden over zijn, dan moet er soms wat langer nagedacht worden. Waarom is dat?! Omdat we ons constant vergelijken met anderen. En daar doet social media nog eens een flink schepje bovenop, waar het gros van de foto’s zijn bewerkt met flitsende filters. Laat je niet misleiden, ontdek je eigen schoonheden en wees daar trots op! Happiness looks gorgeous on you! 
 

Beauty begins at the moment you decide to be satisfied 
Wist je dat met het shapen van je gezicht je al heel wat wensen in vervulling kunt laten gaan? Een strakke kaaklijn, een slanke neus en scherpe jukbeenderen; het is in een handomdraai en zonder cosmetische ingrepen te verwerkelijken. Shapen, of ook wel contouren genoemd, betekent dat je schaduwen en lichtvlakken creëert met behulp van matte kleuren make-up. Door gebruik te maken van highlights en donkere kleuren leer je spelen met schaduwen en krijgt je gezicht de gewenste vorm. Pondje erbij of pondje eraf, it’s totally up to you 
 
 
Let’s get back in shape 
Denk jij nu bij jezelf: ‘Wat die shape queen Kim Kardashian kan, dat kan ik veel beter!’ Dan heeft Creative Cosmetics voor jou een selectie van shape producten klaarliggen. Mocht je toch nog wat tips kunnen gebruiken?