Don’t let anyone ever dull your sparkle  
Dat iedereen uniek is, dat is niets nieuws. Iedereen heeft zo zijn eigen kenmerken, zowel qua uiterlijk als persoonlijkheid. En toch zijn we bijna altijd wel ergens onzeker over. Zelfs de topmodellen, waarvan je zou willen dat je haar haar of haar figuur zou hebben. Zo noemt Doutze haar heupen haar ‘zwakke plek’. Uh..sorry?! Tja, wij vrouwen blijken heel goed in staat te zijn om mooie punten van anderen te noemen, maar zijn uitermate kritisch over ons eigen uiterlijk. 
 
Never mind the problem, focus on the solution 
Bijna de helft van de Nederlanders met huidproblemen voelt zich minder zelfverzekerd. Misschien herken jij dit en voel je jezelf geregeld onzeker over je uitstraling vanwege acne, rosacea, couperose, pigmentvlekjes of andere zichtbare ongemakken. Hoe vervelend het probleem ook kan zijn; Creative Cosmetics biedt met haar 100% natuurlijke producten dé oplossing voor het camoufleren en verzorgen van probleemgebieden. Ze geven jou je zekerheid weer terug en je laten je weer op en top vrouw voelen. Be happy, be bright, be YOU! 

 
Become the best version of yourself 
Laat een gevoelige en onrustige huid je niet in de weg staan en ervaar de zachte, groene concealer. De groene contrastkleur zorgt voor een perfecte dekking tegen ongewenste roodheid. Heb je last van pigmentvlekjes of een grauwe huid? Dan biedt de verzorgende, blauwe concealer uitkomst. Verwerk de concealers in combinatie met de gezonde en vegan minerale Retoucher en je huid zal weer op een natuurlijke manier gaan stralen. Het creëert namelijk een natuurlijke frisse sluier van kleur, dat naadloos samensmelt met je huidteint en hierdoor jouw mooie gezichtskenmerken accentueert. Als big bonus heeft de Retoucher ook een gunstige invloed op pukkeltjes. So get out therebeauties! It’s showtime

 

Een aantal van de bovengenoemde kleuren zijn niet meer beschikbaar in ons assortiment. Daar zijn nieuwe, prachtige kleuren voor in de plaats gekomen! Wil jij meer weten over ons huidige assortiment? Bekijk het hier of neem contact op met onze klantenservice.