Smeren moet een gewoonte worden! Door het regelmatig insmeren van jouw huid met zonbescherming voorkom jij een zonbeschadigde huid en worden de eerste tekenen van huidveroudering vertraagd. 

Bekijk hier de zonkracht van vandaag voor ons actuele smeeradvies en bescherm jouw gezichtshuid met minerale zonnebrand zonder witte waas. 

Regelmatig aanbrengen van een zonbescherming dus. Maar hoe vaak moet jij de zonbescherming aanbrengen op de huid? Hoe combineer jij dat met jouw minerale make-up? En hoe verwerk jij een zonbescherming in jouw dagelijkse verzorgingsroutine? De Skincare Experts van Creative Cosmetics beantwoorden al jouw zonnige vragen.

 

Moet de zonnebrandcrème onder of boven de dagcrème? 

De Skincare Experts van Creative Cosmetics adviseren de Sensitive Sun Protection SPF30 als zonnebrand voor het gezicht. Deze natuurlijke zonnemelk is licht van structuur, trekt snel in en geeft de gezichtshuid 97% bescherming. 

Breng de natuurlijke zonnemelk een half uur voordat jij naar buiten gaat aan op het gezicht en lichaam. Breng het aan bovenop jouw dagcrème en onder jouw make-up. Wanneer jij eerst jouw natuurlijke crème en vervolgens de zonnemelk aanbrengt, worden de actieve werkstoffen van beide producten opgenomen door de huid.

Lees ook: Natuurlijke zonbescherming voor alle huidtypen

 

Hoe vaak moet ik natuurlijke zonbescherming aanbrengen?

Wil jij jouw huid optimaal beschermen? Dan adviseren de Skincare Experts van Creative Cosmetics om jouw huid om de twee uur opnieuw in te smeren. De minerale zonnefilter van de Sensitive Sun Protection SPF30 beschermt jouw huid namelijk voor twee uur. Hierna zal de werkzaamheid van de filter afnemen. 

Meer weten over de werking van een minerale filter? Lees ook: Minerale zonnebrand zonder witte waas

 

Make-up en zonnebrandcrème, hoe te combineren? 

De meeste zonnebrandcrèmes zijn zeer romig en vettig van structuur. Daarom heeft Creative Cosmetics een natuurlijke zonnemelk ontwikkeld die licht is van structuur, snel in trekt en zeer goed samenwerkt met onze minerale make-up poeder. 

Bekijk hier hoe Elma onze natuurlijke zonnemelk gebruikt samen met minerale make-up.

Kan een zonnebrandcrème aangebracht worden over de minerale make-up van Creative Cosmetics? Dat kan! Bescherm jouw huid door regelmatig in te smeren:

  • Neem een kleine hoeveelheid Sensitive Sun Protection SPF30 op jouw vingertoppen;
  • Breng de zonnemelk zacht deppend (niet vegend!) aan op het gelaat, de nek en de decolleté;
  • Na het intrekken van de zonnemelk kun jij jouw minerale make-up look eventueel bijwerken met kleine hoeveelheden.

 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.

 

Bescherm jouw huid heel het jaar door...

... met de natuurlijke zonbeschermingsproducten van Creative Cosmetics. 

De Sensitive Sun Protection geeft jou de bescherming en de verzorging die jouw huid nodig heeft.

Toch verbrand? Dan geeft de Sensitive Aftercare Calming & Cooling gel jouw huid de voeding en hydratatie waarnaar het verlangt. 

Benieuwd naar deze zonnige producten? Bekijk ze hier

 

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons