Welke kwast waarvoor?

Een vraag die wij regelmatig bij de klantenservice krijgen? Daarom hebben wij voor jou alle informatie verzameld in een blog.

Mocht je na het lezen van de blog nog vragen hebben, twijfel dan niet langer en stuur onze klantenservice een bericht via WhatsApp of stuur een e-mail naar [email protected].

Onze handgemaakte make-up kwasten zijn hygiënisch in gebruik en zacht voor de huid.

 

1. Concealer Kwast (Geschikt voor de roze concealer)
Met deze spitse kwast werk je gemakkelijk in de ooghoekjes en stip je snel oneffenheden aan. Deze kwast is multifunctioneel en ook geschikt voor de Retoucher.

 

2. Concealer Kwast (Geschikt voor de groen concealer)
Deze ronde, zachte kwast zorgt voor een optimale dekking van de Groene concealer. Breng voor het beste resultaat het product deppend en masserend aan. De kwast is zo zacht dat je huid niet nog roder wordt.

 

3. Bronzer Kwast
Deze stevige, puntige kwast werkt gemakkelijk tegen en langs de contouren van het gezicht om deze te versterken. Werk in een vegende beweging om perfect te shapen.

 

4. Blush Kwast
Met deze schuin afgesneden kwast werk je gemakkelijk op de wangen en breng je de Blush perfect aan. Werk deppend voor een intens resultaat

 

5. Finishing Touch Kwast
Deze losse, soepele kwast zorgt voor een natuurlijk effect. De Finishing Touch poeder geeft een luchtige dekking. Werk met een vegende beweging naar de zijkant van het gezicht.

 

6. Fijne Lijntjes Kwast
Met dit kleine maar fijne kwastje kun je gemakkelijk een gedempt lijntje maken onder de ogen. Daarnaast is dit kwastje erg handig om oneffenheden aan te stippen.

 

7. Oogschaduw Kwast
Met deze stevige kwast dep je de oogschaduw intens op het bewegende ooglid. Ook is de kwast te gebruiken om de primer aan te brengen.

 

8. Blend Kwast
Voor een zacht effect vormt deze soepele schuin afgesneden kwast zich makkelijk in de arcadeboog. Je kunt hiermee gemakkelijk donkere oogschaduwkleuren aanbrengen en eventueel verzachten.

 

9. Highlight Kwast
Met deze soepele, platte kwast highlight je accenten in je gezicht die je wil benadrukken.

 

10. Wenkbrauw Kwast
Dit kleine, schuin afgesneden kwastje is ideaal om fijne handelingen mee te verrichten. Denk hierbij aan het zetten van een eyeliner of het bijtekenen van de wenkbrauwen.

 

11. Lippen Kwast
Met deze smalle en kleine kwast kun je vlekkeloos en zonder uit te schieten een strakke lipstick aanbrengen. Ook wordt deze kwast gebruikt om een eyeliner te zetten!

 

Wil je weten hoe je de kwasten kunt reinigen. Lees dan snel deze blog.