A real eyecather! 
Hoe vaak ga jij de deur uit zonder je wimpers in de zwarte verf te hebben gezet? Mascara is één van de meest gebruikte make-up producten ter wereld. Het geeft je ogen een open en frisse blik. En wat is nou verleidelijker van een paar mooie, volle wimpers? Yeah, voel je onaantastbaar met een paar on point lashes! 
 
Looking good, looking fabulash
De Creative Cosmetics Mascara Black is een gezonde envegan-proof mascara met een fijn borsteltje, waardoor je elke wimper kunt voorzien van meer lengte. Daarnaast is deze mascara speciaal ontworpen voor mensen met (over-) gevoelige ogen, omdat het énkel natuurlijke ingrediënten bevat. Niet getest op dieren en op pure basis; hoe mooi wil je het hebben?! 

 
Elma legt haarfijn uit 
Ga jij voor een intense vamp look? Breng dan op je natte mascara, met een kwastje dat je toch wil schoonmaken, wat foundation aan. De volgende mascara laag blijft door de structuur van de foundation dan intenser zitten. En heb je last van klontjes in je mascara? Met het wenkbrauwborsteltje borstel je de klontjes weg, zonder je look te beschadigen. 
 
Last but not least 
Mascara ‘pompen’ met het borsteltje is echt een no-go! Wanneer er lucht in de tube komt zal de mascara sneller gaan uitdrogen of klonteren. Met een draaibeweging neemt je borsteltje genoeg mascara op. En heeft je mascara een naar (azijn) luchtje? Dan is het tijd voor een nieuwe.