Your brows introduce you before you speak  
Ken jij de kracht van de wenkbrauw al? Naast dat ze fungeren als dakgoot voor de afvoer van transpiratie en als zonnescherm voor de ogen, zijn onze wenkies ook nodig voor de expressie van onze gevoelens. Ze springen dus letterlijk in het (ge)zicht!  
 
De gezonde minerale Brow & Hair Powder van Creative Cosmetics creëert natuurlijk ogende volle wenkbrauwen. De poeder is op een manier ontwikkelt waardoor het zich mooi tussen de haren hecht en daarmee jouw wenkbrauwen gedurende de dag on fleek houdt. Handy hè?! 

 
I have great browswhat’s your superpower? 
Waar houden wij vrouwen nog meer van? Juist, van producten die multifunctioneel inzetbaar zijn! De Brow & Hair Powder is zo ontwikkeld dat het een 4 in 1 wonder is. Naast je wenkbrauwen, shape je er ook je perfecte eyeliner mee door het wenkbrauwkwast iets vochtig te maken. Of wat dacht je van oogschaduw?! En heeft je kapper vandaag geen tijd? Geef je uitgroei dan een touch up door het wat bij te werken met de poeder. Problem solved! 


 
Elma legt haarfijn uit… 
Wil je weten hoe jezelf die borstels ‘on fleek’ maakt? Elma legt je in dit filmpje stapsgewijs uit hoe je dit voor elkaar krijgt. Twijfelen je aan de juiste kleur? Stuur dan even een appje.