With good basics you’ll have endless options 
Misschien herken je het wel: je hebt een paar prachtige nieuwe oogschaduwkleuren gescoord en enthousiast begin je met het aanbrengen van de poeder. Je kijkt in de spiegel maar op je oogleden is de kleur minder intens dan je had gehoopt. Of je gaat een avondje uit en je wil je ogen laten stralen met een passende avond make-up. Totdat je s ’avonds bij een check up er achter komt dat er nauwelijks nog wat van je oogschaduw terug te vinden is… Oh no! What happend?! 
 
Darling, I want you to stay 
De eye primer van Creative Cosmetics is ideaal als je je oogschaduw 24/7 ‘on fleek wenst te dragen, zonder dat de kleurintensiteit afneemt en je niet wilt dat je oogschaduw ophoopt in de plooitjes van je ogen. Maar ook bij het dragen van een eyeliner, helpt het tegen vervagen of uitlopen daarvan. Doordat de primer boordevol zit met heilzame plantenolies, zorgt deze combinatie voor een perfecte hechting van je oogschaduw en eyeliner.   

 
How about a big bonus?! 
Wanneer je last hebt van vermoeide ogen, helpt de eye primer je ogen een verfrissende boost te geven. Door de 100% natuurlijke ingrediënten heeft het een gunstig werking voor geprikkelde ogen, pigment oneffenheden, donkere plekjes en UV-beschadigingen. But waitthere’s more! Door de verzorgende en beschermende eigenschappen van o.a. wonderolie (castor olie), kaolin klei en rozenbottel, zorgt het ook nog eens voor een goede doorbloeding, elasticiteit en heeft het een aangenaam gevoel op je gevoelige huid. Echt een tovermiddel dus! Wil je weten hoe de eye primer aanbrengt, kijk dan hier naar de instructievideo van Elma.