A match made in heaven 
Hoe vaak ben jij al thuisgekomen met de verkeerde kleur foundation? In de winkel leek hij werkelijk fantastisch te matchen met je eigen kleur, maar bij nader inzien is hij veel te oranje, te roze, te donker of te licht. Weet je dat dit tot beautydillema numero uno behoort binnen de wereld van make-up?! Maar hoe weet je nou wat jouw match made in heaven is?! 
 

May your day be flaweless as your make up 
Foundation is niet bedoelt om jezelf onder te smeren met een bruin kleurtje voor een ‘well done vakantielook. Maar kies je voor een te lichte kleur, dan zal men zich afvragen of jij je wel goed voelt. De kunst is dus dat je een passende foundation als basis kiest, die ervoor zorgt dat je huid er egaal en gezond uit ziet.  

Foundations zijn verdeeld in twee ondertonen; bij een roze ondertoon hoort vrijwel altijd een koele kleur, bij een gele ondertoon een warme. Twijfel je welke ondertoon jouw huid heeft? Kijk dan eens naar de kleuren van de sieraden en kleding die je draagt. Staan vooral zilverkleurige oorbellen en blauwe blousejes je goed, dan staat een foundation met een roze ondertoon je goed. Toch meer goud in je sieradenkistje en warmere kleuren in de kast? Kies dan voor een gele.  

  
Beauty starts in your headnot in the mirror 
Voor een stralende, natuurlijke en verfijnde dekking, kies je jouw kleur foundation uit het veelzijdige kleurenpalet van Creative Cosmetics. De 100% natuurlijke foundations van Creative Cosmetics geven niet alleen een goede en egale kleurdekking, maar hebben ook een verzorgende, huid verbeterende en hydraterende werking. Kom je er niet uit met het kiezen van de juiste kleur? Wij helpen je graag met 1-op-1 make-up advies van één van onze topvisagisten.