Glow is my favorite color 
Beauty queen Kim Kardashian zweert erbij… Een prominente glow op de jukbeenderen; de highlighter! De licht reflecterende glans benadrukt de contouren van je gezicht, geeft je uiterlijk een uitgeslapen look en laat je er jeugdig uitzien. Geef je make-up dus die subtiele finishing touch en wees het stralende middelpunt.  
 
It’s your time to shine 
De natuurlijke, minerale highlights van Creative Cosmetics bevatten een super fijne, zijdeachtige poeder, met gouden en zilveren tinten, wat verrijkt is met een intense glimmer. De highlight past zich mooi aan op de natuurlijke ondertoon van je huid, en met zes verschillende kleuren zit er altijd een passend glimmertje voor jou tussen. Are you ready to shine?! 

 
If you like itwear it! 
Een subtiel glosje op de wangen voor een casual uitstraling of juist in de spotlights willen staan met een shiny look á la Kardashian? De hoeveelheid highlight bepaal jijzelf. Zo breng je het aan: pak de highlighter op met de platte highlight kwast uit het dekseltje. Breng het net boven je blushrand aan en stop waar rimpeltjes starten. Voor een open oogopslag stip je het puntje aan van de binnenste ooghoeken en werk je net onder de wenkbrauwen. Wil je je lippen optisch voller laten lijken, vergeet dan je cupidoboogje en het randje onder je onderlip niet mee te nemen. En wil jij jouw big smile nog meer kracht bijzetten, breng dan de highlight aan de uiteindjes van je lippen aan. Big bonus; probeer de Creative Cosmetics highlight ook eens als oogschaduw voor de ultieme party look