Wij vrouwen hebben vaak een hoop ballen in de lucht te houden. Korte nachten, slecht slapen, stress… het hoort er allemaal bij. Met als resultaat dat we soms getrakteerd worden op van die opvallende, donkere kringen onder de ogen. Fijn…

Door de voedende oogcrème van Creative Cosmetics te gebruiken kan je deze donkere kringen onder de ogen – en de fijne lijntjes die ons vaak ook niet bespaard blijven – verzachten. Naast dat dit zorgt voor een frisse uitstraling wordt de huid door gebruik van deze crème ook goed gehydrateerd.

 

Waarom speciaal een oogcrème voor donkere kringen onder de ogen gebruiken?
Je vraagt je misschien af waarom je naast je dag- en/of nachtcrème ook nog een crème speciaal voor de ogen zou moeten gebruiken. Dit komt doordat de huid rond de ogen erg teder is. Het verdient daardoor net wat meer aandacht dan de rest van het gezicht. Én daarbij kan een oogcrème dus bijdragen aan het verzachten van donkere kringen en fijne lijntjes.

 

Healthy & helpful
Naast dat de oogcrème goed werkt tegen onder andere donkere kringen onder de ogen, ondersteunt het ook het herstellend vermogen van de huid. De crème is 100% natuurlijk en is daardoor ook zeker geschikt voor wanneer je last hebt van gevoelige ogen. Welke natuurlijke ingrediënten er in de oogcrème zijn verwerkt vind je op onze website

 

Tips voor het aanbrengen van de oogcrème
Reinig de huid vooraf met de reinigingsmelk en de reinigingslotion voor een optimaal resultaat. Breng vervolgens de oogcrème licht deppend aan op de oogkas rondom het oog. Tip: dep met je ringvinger, deze vinger voelt het zachtst aan en heeft het meeste gevoel.

Heb je vragen over de oogcrème of over andere producten uit ons assortiment? Via Whatsapp zijn we 6 dagen per week bereikbaar! Stuur ons een berichtje met je vraag.