Het oog wil ook wat 
Ben jij een echte lachebek? How nice! Lachen is goed voor lichaam en geest. Maar wie veel fronst, lacht of met de ogen knijpt houdt daar op den duur fijne lijntjes aan over. Zorg dus goed voor je kijkers, zéker nu we de koude wintermaanden tegemoet gaan. Gebruik hiervoor een voedende oogcrème. De tedere huid rondom de ogen heeft namelijk een andere verzorging nodig dan de rest van het gezicht.  
 
Crème de la Crème 
Met de luxueuze oogcrème van Creative Cosmetics worden donkere kringen en fijne lijntjes verzacht. Naast een gezonde uitstraling zal ook de huid optimaal worden gehydrateerd. 

Dus heb je vaak last van tranende of gevoelige ogen? Met deze oogcrème zullen je ogen tot rust komen en krijgt het de verzorging die het nodig heeft.  

 
Give me some factsplease! 
Nog even wat feitjes over onze oogcrème; de crème ondersteund het herstellend vermogen van de huid. Het beschermt de huid ook tegen koude weersinvloeden, dus geen schrale ogen meer. En omdat het uit 100% pure ingrediënten bestaat en niet op dieren is getest, ben je ook gelijk lekker verantwoord bezig.  

 
Elma geeft tips 
Reinig de huid vooraf met de Reinigingsmelk en de Reinigingslotion voor optimaal resultaat. 

Breng vervolgens de oogcrème aan op de gereinigde huid (ter grootte van een speldenknopje is voldoende per oog). De oogcrème kun je het beste lichtjes deppend aanbrengen op de oogkas rondom het oog. Dep met je ringvinger, deze vinger voelt het zachtst aan en heeft het meeste gevoel.