Lipstick can’t solve problems, but it’s a pretty good start 

Oké, het lost misschien niet ál je problemen op, maar een mooie lipstick zorgt er wel voor dat je de dag net wat lekkerder begint. En wist je dat mannen een zwak hebben voor vrouwen met rood gestifte lippen? Gemiddeld houden wij hun blik hiermee 7,3 seconden gevangen. Langer dan welke lipstickkleur dan ook! Dus als je het hem moeilijk wil maken zijn ogen van je af te houden, laat ze dan aan je lippen hangen… 
 
Take care of them 
Omdat de Lipstick van Creative Cosmetics natuurlijk is, is deze super lief voor de gevoelige lippen. Door de Candelilla en Jojoba oliën en olie van de wonderboom (castorolie) heeft het een heerlijke verzorgende werking dat zorgt voor een intense hydratatie en bescherming. Vooral in deze koudere maanden is dat een big bonus. Heb je dus droge lippen maar wil je ze toch trakteren op een volle en dekkende kleur, dan heb je de keuze uit 30 kleurrijke problem solvers! 

 
Put on some lipstick and rule the world! 

Geen botox, maar wel vollere lippen? Yes, wij hebben het geheim! Maak eerst je lippen goed schoon met onze reinigingslotion en masseer ze voorzichtig met een nieuwe tandenborstel (zonder tandpastaresten, die drogen je lippen uit!). Breng de lipstick aan op jouw lippen in jouw favoriete kleur. Je kunt hierbij gebruik maken van het lippenkwastje, maar je kunt de lipstick ook rechtstreeks aanbrengen. Leg tot slot het accent op het volste gedeelte van je mond door in het cupidoboogje en op de onderlip een beetje highlight aan te brengen. Hele kerel die ze dan nog weet te weerstaan!

 

Een aantal van de bovengenoemde kleuren zijn niet meer beschikbaar in ons assortiment. Daar zijn nieuwe, prachtige kleuren voor in de plaats gekomen! Wil jij meer weten over ons huidige assortiment? Bekijk het hier of neem contact op met onze klantenservice.