May your day as flawless as your make up
Herken je dat? De laatste tijd heeft je overvolle agenda een aanslag gepleegd op je energielevel en de laatste keer ‘me-time’ voelt als eeuwen geleden. Het resultaat: een doffe huid met een paar prominente wallen onder de ogen. Dit kan wel even een touch-up gebruiken!

De natuurlijke Retoucher van Creative Cosmetics is als de toverstaf van Photoshop: het laat poriën, pukkeltjes, rimpels en fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar ook littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en donkere kringen krijgen geen kans meer. En mochten de donkere kringen onder de ogen zo hardnekkig zijn, gebruik het dan in combinatie met de roze concealer van Creative  Cosmetics; een ware eye-opener voor diepliggende ogen en brildragers. Wat nou selfiefilter? Dit is real-life kunst! 

Een vegan facelift 
De vegan (yes, proefdiervrij!) en gezonde minerale Retoucher is een waar diamantje onder de make-up.  Je gebruikt hem aan als basiscover of als finishing touch na het aanbrengen van je foundation. Met maar liefst 10 verschillende kleuren zit er voor jou altijd een passende match tussen wat naadloos zal samensmelten met jouw huidteint. Een ware facelift in een potje!

De gouden tip van Elma 
Is je huid wat onrustig en heb je last van puistjes? Reinig ‘s avonds dan je huid goed met onze reinigingsmelk  en reinigingslotion. Tip vervolgens je pukkeltjes aan met de Retoucher. De Retoucher heeft namelijk een gunstige invloed op pukkeltjes. Big bonus!