Twinkle, twinkle, little BIG star
Met de feestdagen in het vooruitzicht, geven wij de ‘glitter & glamour’ weer even vrij spel en pakken we lekker uit met feestelijke outfits en shiny make-up. Want de winkels mogen dan wel vol hangen met feestjurkjes en glitterpakken, een glimmertje in onze make-up kan dan niet achterblijven. Are you ready to shine?! Want met de Face & Body Shimmer ben jij het stralende middelpunt!

A little glitter never killed anyone
De 100% pure en dierproefvrije Face & Body Shimmer van Creative Cosmetics laat je gezicht en lichaam op een subtiele en sexy manier stralen. En met de keuze uit goud, zilver en brons geef jij je outfit en je make-up dé finishing touch! Geen twijfel dus dat jij straks de show steelt tijdens het kerstgala of new year party. Maar laat de shimmer gerust ook ná december op je make-up tafel staan, want wat dacht je van een verjaardagsfeestje of een zomers festival? Less bitter, more glitter!

De gouden (zilver en bronzen) tip van Elma
Omdat je niet wilt dat de glitters tijdens het aanbrengen alle kanten op gaan dwarrelen, maak je eenvoudig gebruik van de waaierkwast. Ga je liever voor een meer intensere gloed, maak dan de kwast vochtig; dit geeft een echt feestelijk effect. Breng de shimmer subtiel aan op bijvoorbeeld je sleutelbeenderen, schouders en/of decolleté. Of maak een sprankelende eyeliner door gebruik te maken van het wenkbrauwkwastje en deze vochtig te maken. Onweerstaanbare lippen? Een subtiele glans in het midden van je boven- en onderlip doet wonderen… You can thank us later!