Hoe krijg je nou die frisse kop zonder teveel opgemaakt te zijn? Met deze makkelijke stappen krijg jij een natuurlijke basis make-up om jouw dag stralend te beginnen.

 

Stap 1: De verzorging

De basis begint met een schoon gezicht! Reinig daarom je gezicht ‘s avonds en ‘s ochtends om je dag fris te kunnen beginnen én af te kunnen afsluiten. Vervolgens kun je de huid hydrateren met de juiste producten.

 

Stap 2: De Roze Concealer

We beginnen onze basis-look met de Roze Concealer. De Roze Concealer verbergt donkere kringen, pigmentvlekken en andere oneffenheden. Deze minerale concealer is makkelijk aan te brengen met de Roze Concealer Kwast.
Breng de Roze Concealer aan onder de ogen en op de grove lijnen in het gezicht. Zie jij al het verschil?

 

Stap 3: Foundation

Voor een egaal uitziende huid gebruiken we de minerale foundation.
De foundation breng je met roterende bewegingen aan met de Kabuki Kwast. Op deze manier blend je de concealer en de foundation samen.
Omdat de Kabuki Kwast een vrij grote kwast is, kun je met de Roze Concealer kwast foundation aanbrengen op en rondom je ogen.
Check goed of je ergens op je gezicht nog Roze Concealer ziet zitten. Dit is namelijk niet de bedoeling. Dit kun je bijwerken met een klein beetje foundation en de Roze Concealer Kwast.

 

Stap 4: Retoucher

De Retoucher is het pareltje onder de producten. Wat het doet, dat zegt de naam eigenlijk al: het retoucheert. Alle kleine oneffenheden die jou nog een beetje storen (een pukkeltje, een lijntje, een wal) kun je met de retoucher nog eens extra naar de achtergrond doen verdwijnen.
De retoucher zorgt er ook voor dat grove poriën minder zichtbaar zijn en houdt vocht vast zodat de huid door de dag heen gehydrateerd blijft.

Tip: Je kunt de retoucher ook gebruiken als highlight!

 

Stap 5: Wenkbrauwen

Er is een simpel trucje om te weten waar je moet beginnen met het tekenen van je wenkbrauwen en waar je moet eindigen. Je legt een dunne kwast (bijvoorbeeld de wenkbrauwkwast) verticaal naast je neusvleugel en langs je binnenste ooghoekje. Zo zie je het punt waar je wenkbrauw mag beginnen. Als je de kwast diagonaal naast je neusvleugel en langs je buitenste ooghoekje legt, zie je waar de wenkbrauw van nature zou moeten eindigen.
Start met het aanbrengen van de wenkbrauwpoeder waar de meeste haartjes zitten en werk vanuit daar naar buiten. Vergeet niet om naderhand de wenkbrauwen te borstelen. Hiermee zwakt het pigment een beetje af, en zitten je wenkbrauwen gelijk goed!

 

Stap 6: Blush en Bronzer

Tijd voor wat kleur in het gezicht! Je hebt nu een prachtig egaal gezicht alleen mis je diepte en kleur. Daarom brengen we Blush en Bronzer aan.
Lach naar jezelf in de spiegel en breng de blush aan op de appeltjes van je wangen. Zo creëer je een gezonde en frisse blos.
Om je gezicht nog meer kleur te geven breng je Bronzer aan. Niet alleen breng je een zonnige gloed aan op je gezicht, met de juiste tips and tricks kun je je gezicht ook shapen. Wil je bijvoorbeeld je neus optisch smaller laten lijken? Breng de bronzer dan aan tegen de zijkanten van je neus.

 

Stap 7: Highlighter

We gaan die sprankel terugbrengen in je gezicht met de highlighter. Breng onder het hoogste punt van je wenkbrauw, in het binnenste ooghoekje en net boven je jukbeen highlighter aan met je Highlighter kwast. Je ziet meteen dat je een frissere blik hebt.

 

Stap 8: Finishing Touch

De Finishing Touch zorgt ervoor dat deze mooie make-up op z'n plek blijft zitten. Zeker nu met de herfst of als je lekker gaat sporten. Ga met de Finishing Touch Kwast luchtig over heel het gezicht heen. Dit zorg ervoor dat alle harde lijnen weggaan en de make-up gefixeerd wordt.

 

Stap 9: Mascara

De basis zou de basis niet zijn zonder Mascara. Mascara geeft veel kracht aan de ogen.
Begin altijd met je onderste wimpers, zo voorkom je dat je nog natte bovenste wimpers vlekken maken. Vervolgens doe je de bovenste wimpers. Schroom niet om later nog een tweede laag op te doen.

Tip: Ontstaan er bij het aanbrengen van de tweede laag mascara ongewenste klontjes? Borstel deze dan gemakkelijk weg met het wenkbrauwborsteltje.

 

WELKE MAKE-UP EN NATUURLIJKE VERZORGING PAST BIJ MIJ?

BIJ CREATIVE COSMETICS KUN JIJ DE BESTE SERVICE VERWACHTEN. DAAROM HEBBEN WIJ VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN OM CREATIVE COSMETICS TE ONTDEKKEN. HET TEAM VAN CREATIVE COSMETICS IS GESPECIALISEERD IN MINERALE MAKE-UP EN NATUURLIJKE VERZORGING.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen voor advies over minerale make-up en natuurlijke verzorging. Klik hieronder op de verschillende contactmogelijkheden:

CREATIVE EXPERIENCE IN 'S-HERTOGENBOSCH

Wij ontvangen jou graag in onze nieuwe Creative Store in 's-Hertogenbosch. Hier kun je langskomen voor een Creative Experience. De Creative Experience reserveer je via onze Online Agenda zodat je zeker weet dat wij alle tijd en aandacht hebben voor jouw vragen met betrekking tot make-up en natuurlijke verzorging. Maar ook voor kleuradvies van een van onze visagisten.

Klik hier voor meer informatie over de Creative Store en de Creative Experience in 's-Hertogenbosch.

CREATIVE WORKSHOP IN NOORDWIJKERHOUT

Wil jij op een interactieve en ontspannen manier kennismaken met de producten van Creative Cosmetics? Of gebruik je de producten al langer, maar wil je meer leren over hoe je bepaalde producten aanbrengt en welke kleuren het best bij jou passen? Dan is onze make up workshop echt iets voor jou. 

Klik hier voor meer informatie over de Creative Cosmetics Workshop in Noordwijkerhout.

ONLINE KLANTENSERVICE

Met onze professionele visagisten kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online make-up advies. Of het nu via WhatsAppFacebook Messenger of e-mail is, onze visagisten zitten 6 dagen per week voor jou klaar.

Klik hier voor meer informatie over onze online klantenservice.

Over Creative Cosmetics

Creative Cosmetics wil er voor iedere vrouw zijn. Wij geloven dat schoonheid van binnen en buiten zit. Echt iedere vrouw kan en verdient het om te stralen!

Met onze make-up draag je geen masker, maar wordt jouw natuurlijke schoonheid geaccentueerd. Hierdoor zie jij er op de meest natuurlijke manier er op je best uit, waardoor je zekerheid uitstraalt en ook echt voelt. Wij zijn heel bewust bezig om de beste ingrediënten te kiezen voor onze make-up en verzorgingsproducten. Elk element is heel zorgvuldig uitgekozen en we streven er naar om alleen natuurlijke ingrediënten in onze make-up te gebruiken die goed zijn voor de huid. Elke huid verdient het om zorgvuldige aandacht te krijgen, of je nou een hele gevoelige of een normale huid hebt. Onze producten zijn er voor iedereen! 

Wij zijn echt jouw make-up vriendin! Met behulp van onze producten willen we iedere vrouw meer zelfvertrouwen geven en we helpen je graag met al je vragen. Je kunt heel makkelijk contact met ons opnemen voor advies, omdat we begrijpen dat de juiste make-up erg belangrijk is en het niet altijd makkelijk is om dit zonder te testen online te bestellen. Daarom kun je ons 6 dagen per week heel gemakkelijk bellen, mailen of whatsappen voor persoonlijk make-up advies. We vinden het helemaal leuk als je een keer langskomt in onze showroom of in één van onze verkooppunten. Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk het hier.

 

Het verhaal achter Creative Cosmetics

Wil je meer weten over Creative Cosmetics? Bekijk dan onderstaande video! Hier vertelt Elma Maaskant het verhaal achter Creative Cosmetics.