Wat is het verschil tussen matterende en glanzende make-up? En wanneer gebruik jij welke finish? Het verschil tussen Matte en Glow make-up is het visuele effect op jouw huid. De Creative Experts geven jou tips over welke finish minerale make-up het beste past bij jouw huidtype.  

Wil jij persoonlijk kleur- en huidadvies van onze Creative Experts? Stuur een bericht naar onze Online Service of boek jouw afspraak voor een Creative Experience in 's-Hertogenbosch. 

Matteer jouw glimmende huid  

Heb jij een vette of gecombineerde huid? Dan is de kans groot dat jouw huid gedurende de dag gaat glimmen. Jij kunt de glans onder controle houden door een matterende foundation en een matte finishing touch te gebruiken. Bij zweten, grove poriën en fijne lijntjes geeft de minerale poeder een mat, fixerend en egaliserend effect. 

De formule van de minerale foundation en finishing touch van Creative Cosmetics is verrijkt met de mineralen Boron Nitride en Silica. Deze twee pure mineralen zorgen ervoor dat de minerale poeder: 

  • Uitstekend hecht aan de huid voor een langdurig effect; 
  • Overtollige oliën en zweet absorbeert; 
  • Makkelijk over het gezicht te spreiden is. 

Lees ook: Onze unieke foundation formule voor een gezonde huid 

Glanzende losse poeder tegen een doffe huid 

Heb jij een droge of doffe huid? Dan wil jij stralen, maar niet glimmen. Kies voor een glanzende finishing touch poeder. Met een Glow finish creëer jij een zacht glanseffect over het gelaat. Bovendien kan de finishing touch worden gebruikt als primer, zodat grove poriën en lijntjes in het gezicht worden verfijnd. 

Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte tint finishing touch? Doe de Online Minerale Make-up Test en ontdek welke minerale finishing touch past bij jouw huidtint en ondertoon. 

Matte oogschaduw 

Heb jij een rijpere huid? Of heb jij fijne lijntjes rondom de ogen? Gebruik een matterende oogschaduw in plaats van een glanzende oogschaduw. Een matte oogschaduw bevat meer kleurpigmenten waardoor de finish meer dekkend is. Hierdoor voorkom jij dat fijne lijntjes geaccentueerd worden. Ideaal wanneer jij de vorm van het oog wilt corrigeren en de rijpere huid rondom jouw ogen wilt verzachten. 

Ontdek het assortiment matte oogschaduw kleuren. Met een breed aanbod aan kleuren is er voor iedere oogkleur de perfecte match oogmake-up. 

Oogschaduw met glans 

Een glanzende oogschaduw bevat reflecterende deeltjes die zorgen voor de glans. Deze fijne deeltjes geven een zacht en glanzend effect. Glans geeft jou een stralende oogopslag, omdat de aandacht naar de ogen wordt getrokken. Perfect wanneer jij de ogen wilt laten spreken! 

Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte kleur minerale oogschaduw? Doe de Online Minerale Oogschaduw Test. Liever persoonlijk advies? Dat kan! Met onze Online Service helpen wij jou online met persoonlijk advies over minerale make-up en natuurlijke verzorging. Stuur ons een bericht. 

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen No-time een stralende make-up look creëren met minerale make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met jouw eigen huidoliën voor een natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de Must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons