Thuiswerken is het nieuwe normaal. En bij thuiswerken hoort natuurlijk videobellen. Ook tijdens jouw videogesprek wil jij er verzorgd en fris uitzien. Er zijn een paar dingen waar jij op moet letten bij het aanbrengen van minerale make-up voor jouw online meeting. Op beeld zie jij er namelijk anders uit dan in het echte leven. 

Of jij nu videobelt via WhatsApp, via Teams of via Zoom, met minerale make-up creëer jij een natuurlijke make-uplook die jouw huid laat stralen op beeld. Lees hier Elma’s tips over make-up voor het videobellen!

 

Videobellen in het juiste licht

Laten wij beginnen met de belangrijkste tip voor een verzorgde uitstraling op beeld: licht! Heb jij een online meeting? Zorg dan dat jij voor een raam zit waarbij het licht op jou is gericht. Wanneer jij tijdens het videobellen in een ruimte zit met weinig licht, dan heeft dit effect op jouw uitstraling op beeld. Slecht licht benadrukt donkere kringen en onzuiverheden, terwijl daglicht jouw huid meer egaal laat ogen. Een frisse en verzorgde uitstraling tijdens een videogesprek begint dus bij het creëren van licht in jouw werkruimte.

Wil jij weten van welke lichtbronnen Elma gebruik maakt voor video's en video calls? Klik hier en bekijk haar tips! 

 

Egale huid op het beeldscherm 

Een egale huid en een natuurlijke make-up look zijn aangenaam om naar te kijken tijdens het videobellen. Daarbij versterkt het jouw zelfvertrouwen wanneer jij jezelf stralend terugziet op het beeldscherm! Creëer in no-time een egale, verfijnde huid met behulp van de minerale Foundations van Creative Cosmetics. Deze breng jij aan met de zijdezachte Kabuki KwastBen jij nieuw met minerale make-up en benieuwd hoe jij minerale foundation aanbrengt? Bekijk hier Elma’s tips!

Heb jij rode vlekken of onzuiverheden? Gebruik dan een van onze minerale color correctors voordat jij jouw minerale poeder foundation aanbrengt. Met onze bestseller de Groene Concealer neutraliseer jij rode vlekken en oneffenheden. Heb jij donkere kringen of pigmentvlekken? De Roze Concealer helpt jou deze grauwe plekken te neutraliseren.

Klik hier en lees alles over de minerale color correctors van Creative Cosmetics

De laatste stap voor een egale huid is: matteren. Als jouw gezichtshuid van zichzelf veel glimt, kan dit op beeld onrustig overkomen. Gebruik daarom een matterende Finishing Touch  als laatste stap in jouw make-up routine om jouw make-up te laten samensmelten, te fixeren en te verfijnen. Deze minerale poeder geeft jou een matte en egale huid op het beeldscherm. 

Lees ook: 3 redenen om gebruik te maken van de Finishing Touch

 

Kleur op het gezicht tijdens het video bellen

Jouw webcam of camera kan er voor zorgen dat jouw huid er flets of bleek uitziet. De meeste camera's halen namelijk de kleur uit jouw huid weg. Dit los jij op door kleur aan te brengen in het gezicht! Een blush zorgt voor een frisse kleur op jouw wangen. Een bronzer geeft jouw gezicht meer diepte, iets wat op een beeldscherm wel eens kan ontbreken. Ook zorgt een bronzer voor een mooie Sunkissed Glow!

De minerale make-up van Creative Cosmetics geeft jou een frisse en verzorgde uitstraling tijdens jouw online video call en daarbuiten. Bekijk in de onderstaande video hoe Elma een minerale make-up look maakt speciaal voor het thuiswerken en voor het video bellen!

 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke make-up? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen no-time een stralende make-up look creëren met natuurlijke, vegan make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte, natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons