Ben jij nieuw met minerale make-up? En ben jij benieuwd wat minerale make-up voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder. De visagisten van Creative Cosmetics leggen jou uit hoe jij in slechts 3 stappen een prachtige basis make-up look aanbrengt voor beginners. 

Dit zijn de make-up producten die jij nodig hebt voor een basis make-up look. Bestel onze combinaties van basis make-up producten met korting in onze webshop. Bekijk hier onze make-up pakketten. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie. Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren! 

 

Minerale color corrector aanbrengen: Camoufleren van oneffenheden

Start jouw basis make-up look met het camoufleren van oneffenheden met een minerale color corrector. Een color corrector is anders dan een concealer. Een color corrector heeft namelijk niet dezelfde kleur als jouw huid. Het heeft de tegenhangende kleur van wat jij wilt camoufleren. 

Heb jij rode oneffenheden zoals puistjes of huidproblemen zoals rosacea of couperose? Dan is de tegenhangende kleur groen en gebruik jij de groene color corrector. Of heb jij grauwe of donkere plekken? Dan gebruik jij de tegenhangende kleur roze en gebruik jij de roze color corrector

Lees ook: Hoe gebruik jij de minerale color correctors van Creative Cosmetics? 

Voor het aanbrengen van de roze color corrector dep jij de poeder op jouw oneffenheden en veeg je het uit. Voor het aanbrengen van de groene color corrector stempel jij de kwast op de oneffenheden aan. Blend het product vervolgens in de huid door met de kwast zacht draaiende bewegingen te maken.

Breng jouw minerale make-up vakkundig aan met de professionele kwasten van Creative Cosmetics. Klik hier en bekijk de handgemaakte Concealer Kwastenset. 

 

Voor het gebruik van concealer en foundation | Na het gebruik van concealer en foundation

 

Minerale foundation aanbrengen: Egaliseren van de huid

Egaliseer na het aanbrengen van de color correctors jouw gelaat met een foundation. De juiste kleur minerale foundation smelt samen met jouw natuurlijke huidoliën voor een stralend resultaat. Heb jij jouw perfecte match foundation al gevonden? Klik hier en doe de minerale make-up test en ontdek welke kleuren passen bij jouw huidskleur en ondertoon. 

De minerale poeder foundation van Creative Cosmetics breng jij aan met de zijdezachte kabuki kwast. Neem een kleine hoeveelheid poeder op de kwast en verdeel de foundation deppend over het gelaat. Blend het product vervolgens in de huid door met de kwast zacht draaiende bewegingen te maken. Wil jij een meer dekkend effect? Breng dan een extra laag foundation aan. 

Lees ook: 2 manieren om minerale foundation aan te brengen 

 

Minerale blush en bronzer aanbrengen: Kleur aanbrengen

Na het aanbrengen van jouw minerale poeder foundation en minerale color corrector heb jij een mooie egale huid. Oneffenheden en donkere kringen zijn gecamoufleerd door middel van de pure mineralen in onze make-up producten. 

Doordat jij jouw huid hebt geëgaliseerd onttrek jij de gezonde kleuren uit jouw gezicht. Die zomerse gloed en die frisse blos zijn verborgen onder de camouflage van de concealer en foundation. Het kan zelfs lijken dat jouw perfecte match foundation té licht is voor jouw huid. Dit is niet het geval. Jij hebt gewoonweg kleur nodig in jouw gezicht. Daarom is de volgende stap onmisbaar in jouw basis make-up look: kleur aanbrengen. 

Voor een gezonde uitstraling breng jij kleur terug in het gezicht met minerale blush en minerale bronzer. Wil jij weten hoe Elma haar blush en bronzer aanbrengt? 

Klik hier en bekijk haar make-up tutorial video voor het aanbrengen van bronzer

Klik hier en bekijk haar make-up tutorial video voor het aanbrengen van blush

 

Voor het gebruik van blush en bronzer | Na het gebruik van blush en bronzer

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke make-up? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen no-time een stralende make-up look creëren met natuurlijke, vegan make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte, natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons