Wil jij met minimale make-up technieken en producten een verfrissende look maken? Maak dan de monochrome make-up look: een stralende en natuurlijke make-up look met slechts één kleur. Hoe? De visagisten van Creative Cosmetics leggen jou de stappen uit!

Wist jij dat de minerale make-up van Creative Cosmetics multifunctioneel te gebruiken is? Zo gebruik jij een oogschaduw als lipkleur of een bronzer als oogschaduw. Onze minerale make-up producten zijn aan te brengen op meerdere delen van het gezicht en dus veelzijdig in gebruik.

 

Monochrome Look

Wat is monochrome make-up look? “Monochroom” betekent letterlijk “eenkleurig” en wordt gebruikt om aan te geven dat iets maar één (kleur)tint heeft. Een monochrome of ‘Monochromatic’ make-up look is een make-up techniek waarbij jij één kleur aanbrengt op verschillende delen van het gezicht. 

Als jij dezelfde kleurtint gebruikt voor jouw ogen, wangen en lippen creëer jij een harmonieuze en samenhangende look. Een eenkleurige make-up look oogt subtiel en natuurlijk, maar geeft jou toch een verfrissende uitstraling. Daarnaast is deze techniek een snelle en makkelijke manier om een volledige look te creëren. Jij hebt immers maar één product nodig!

Bekijk hier  Elma’s video waarin zij een volledige make-up look maakt met alleen blush!

 

Monochromatic Make-up 

Welke kleur kies jij als jij één kleur mag kiezen? En hoe maak jij een geslaagde look met deze kleur? Zorg ervoor dat jij een kleurtint kiest waarmee jij jouw gewenste effect bereikt. 

Kies voor roze, zacht rood of beige als jij een natuurlijke Monochromatic make-up look wilt creëren. Deze neutrale kleuren complimenteren vrijwel alle huidskleuren en geven jou een subtiele make-up look. 

Houd jij meer van een opvallende make-up look? Kies dan voor oranje, paarse of donkere tinten voor jouw Monochromatic make-up look. Deze kleuren geven jou een opvallende make-up look die toch harmonieus en samenhangend is. 

Subtiele kleuren minerale make-up poeder

Opvallende kleuren minerale make-up poeder

 

Monochrome make-up aanbrengen 

Als jij een kleur minerale make-up hebt gekozen kun jij beginnen met aanbrengen van jouw ooglook en het shapen van jouw gezicht. In de onderstaande blogs lees jij hoe jij oogschaduw, blush en bronzer aanbrengt op jouw gezicht. 

Klik hier en lees Hoe jij oogschaduw aanbrengt voor beginners

Klik hier en lees 5 tips voor het aanbrengen van minerale blush

Klik hier en lees 4 manieren hoe jij bronzer kunt dragen

Bij een monochrome make-up look breng jij ook een kleur aan op jouw lippen. Maar hoe breng jij een poedervorm aan als lipstick? Mix een kleine hoeveelheid oogschaduw, blush of bronzer met een lippenbalsem en creëer jouw eigen lipkleur! Meng de minerale poeder en de lippenbalsem met een spatel in een leeg potje. Zo kun jij jouw eigen lipproduct later nog eens gebruiken. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke make-up? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen no-time een stralende make-up look creëren met natuurlijke, vegan make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte, natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons