De heerlijke lentefeestdagen komen weer eraan. Pasen, Pinksteren, Koningsdag … ik word er altijd super vrolijk van. Ik denk dan aan vrolijke fleurige lente kleuren op een mooi gedekte ontbijttafel, maar dat niet alleen! Namelijk ook op je gezicht.

De lentefeestdagenkleuren zijn super zacht. Net zo lief als onze super zachte producten. Natuurlijk hebben we echt super zachte oogschaduwkleurtjes en ook lieve kleurtjes voor op je lippen. Maar de producten zelf zijn super zacht en daardoor lief voor je gevoelige huid.

Ze zijn allemaal kriebel verzachtend en geeft je een weldadig en verkwikkend gevoel. Daarnaast geeft het je look echt een gezonde uitstraling.

Met make-up kun je namelijk toveren.

Mijn geweldig mooie 100% natuurlijke en gezonde minerale oog make-up geeft jou gegarandeerd sprankelende ogen tijdens de lentefeestdagen. Of je nou voor zacht of voor extreem gaat, de miljoenen mineraaltjes zorgen ervoor dat jij de eyecatcher bent die dag. Onze producten voor de ogen blijven niet alleen de hele dag zitten, je kunt de oogschaduws ook mengen voor een lieve lentefeestdaglook of juist een eigenwijze look. 

Kijk nou wat mijn team heeft gedaan!

En wat kies jij?

Melanie gaat deze Pasen aan de ontbijttafel met een opgewekte extreme Paas oogschaduwlook. Ilja daarentegen kiest voor lieve zachte en warme kleurtjes.

Wat heeft Melanie voor oogschaduwproducten gebruikt voor haar extreme oogschaduwlook?

  • Oogschaduw Green Ivy, als krachtige eyliner. Wist je als je de oogschaduw nat opbrengt je al onze oogschaduws als eyeliner kunt gebruiken. Je maakt het kwastje nat, niet het product;

  • Oogschaduw Fierce Fox glove heeft ze doorgetrokken boven het bewegend ooglid;

  • Highlight Ivory voor het verrassende effect van de lieve stipjes.

Ilja heeft deze oogschaduwproducten gebruikt voor haar zachte oogschaduwlook:

  • Oogschaduw Blue Vesper voor het warme effect van deze feestelijke oogschaduwlook;

  • Oogschaduw Rocky als contrast;

  • Oogschaduw Enchanting Rose, voor het betoverende effect.

Word je toch vrolijk van? Ik heb zo’n zin in de lente en het warme zachte lentezonnetje. In mijn blog ‘Kom allemaal uit je winterslaap’ heb ikzelf een mooie lente look gecreëerd.  

 

Een aantal van de bovengenoemde kleuren zijn niet meer beschikbaar in ons assortiment. Daar zijn nieuwe, prachtige kleuren voor in de plaats gekomen! Wil jij meer weten over ons huidige assortiment? Bekijk het hier of neem contact op met onze klantenservice.