We nemen afscheid van de klassieke transparante glitter lipgloss en verwelkomen de verzorgende lipgloss. Een verzorgende lipgloss hydrateert, verzacht en geeft een prachtige glans voor vollere lippen. Zonder te plakken 

Ontdek de verzorgende lipgloss van Creative Cosmetics en beleef intens gekleurde en ultrazachte lippen. Lees hier de tips van de Creative Experts hoe jij lipgloss opdoet en welke natuurlijke ingrediënten het bevat.  

 

Lipgloss die niet plakt 

In de jaren '90 en begin jaren '00 was lipgloss niet weg te denken uit het modebeeld. Deze gloss was zeer plakkering, oogverblindend glanzend en overdreven geurend. De lipgloss van tegenwoordig is opnieuw geformuleerd, wat heeft geresulteerd in een gloss met een subtiele glans, die minder tot niet plakt en voedende ingrediënten bevat.  

De lipgloss van Creative Cosmetics is niet plakkerig, tevens laat de subtiele glans jouw lippen voller lijken. De natuurlijke formule boordevol plantaardige oliën voedt en verzacht de lippen. Het is niet alleen een lipgloss, maar ook een verzorgingsproduct voor de lippen.  

Lees ook: Natuurlijke lipverzorging voor zachte lippen

 

Hoe lipgloss aanbrengen 

Om de natuurlijke lipgloss aan te brengen raden de Creative Experts het gebruik van een lippenkwast aan. De kwast is dankzij haar zachte, maar stevige en smalle tip een precisie-instrument voor het aanbrengen van lipproducten. Met de lippenkwast definieer jij de lipcontouren, creëer jij een volle vorm en een egale dekking.   

Open de applicator van de lipgloss en pak een kleine hoeveelheid gloss op met de lippenkwast. Omlijn voorzichtig met de kwast jouw lipcontouren. Breng vervolgens lipgloss aan binnen de lijnen die jij hebt getekend. Begin in het midden van jouw lippen en werk met de lippenkwast naar buiten zodat jij alle ruimte invult. 

Heb jij geknoeid? Gebruik een wattenstaafje om de gloss die buiten de lipcontouren is gekomen te verwijderen

 

Wat zit er allemaal in lipgloss 

Niet alleen de intense kleur is wat de lipgloss van Creative Cosmetics jouw lippen onweerstaanbaar maakt. Ook de balans van plantaardige oliën, zij verzorgen en beschermen de fragiele huid van jouw lippen. Een van deze topingrediënten is Shea Butter:   

Shea butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea- of Karitéboom afkomstig uit Afrika. De boter heeft geweldige kwaliteiten. Het verzacht, beschermt, hydrateert én herstelt de huid. Het bevat een hoge dosis vetzuren en verschillende vitamines, waaronder A en E, deze hebben een antioxidante werking. 

Ook bevat onze lipgloss Castorolie. Castorolie, ook wel ricinusolie of wonderolie genoemd, is een plantaardige olie die wordt gebruikt voor zijn zuiverende en verzorgende werking. De balans van voedingsstoffen en vetzuren zorgen ervoor dat de olie reinigend, verzorgend en ontstekingsremmend werkt. Daarnaast ondersteunt het de huid in zijn natuurlijk herstelproces en werkt het direct op droge huid en plekjes. 

Ontdek meer over de verzorgende ingrediënten in onze minerale make-up en natuurlijke verzorging.  Klik hier en raadpleeg onze Ingrediënten Encyclopedie.  

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service. 

 

100% Natuurlijke lipproducten 

Geef jij jouw lippen graag extra dimensie? Kies dan voor de natuurlijke lipproducten van Creative Cosmetics. Onze topproducten voor jouw lippen komen niet alleen in levendige kleurschakeringen, tevens verzorgen zij de lippen met puur natuurlijke ingrediënten. 

Bekijk hier onze collectie.  

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons