Creative Cosmetics presenteert de Natural & Organic Limited Lipsticks met maar liefst 12 nieuwe lipstick kleuren in matte en satin finish. Ben jij een lipstick liefhebber? Meld je dan NU aan voor onze Lip Lover List, een exclusieve lijst speciaal voor alle fans voor die houden van lippen en kleur. Schrijf je in voor de Lip Lover List en blijf op de hoogte! 

De verzorgende lipsticks zijn onderverdeeld in 3 Limited Lipstick Collecties. Deze collecties zijn: Radiant Red, Vivid Blossoms en Natural Pinks. Bij iedere kleurencollectie zit een lipstick kleur die perfect bij jou past en jou laat stralen. Welke kleur jij ook kiest: de Natural & Organic lipsticks verzorgen jouw lippen én maken jouw mooie make-up look helemaal af. 

De Natural & Organic lipsticks zijn gemaakt van 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten. En het gebruik van natuurlijke ingrediënten in lipproducten is belangrijker dan je zou denken!

 

Droge lippen 

Wanneer je geen gebruik maakt van lipsticks met plantaardige en natuurlijke ingrediënten, loop je het risico dat je je lippen blootstelt aan chemische stoffen of schadelijke invloeden. Terwijl de lippen al een fragiel stuk huid zijn. Want door het ontbreken van de bovenste laag van de huid en de talgklieren zijn je lippen het hele jaar door behoorlijk kwetsbaar. Lees hier wat je kunt doen aan droge, pijnlijke lippen in slechts drie stappen. 

Misschien sta je er nooit bij stil, maar iedere keer als je iets eet, drinkt of je lippen aflikt terwijl je lipproducten draagt, krijg je de ingrediënten van de lipgloss of lipstick die je draagt binnen. Bah! Daarom is het heel belangrijk om juist in lipproducten altijd te kiezen voor natuurlijke ingrediënten. 

Onze nieuwe Limited lipsticks in matte en satin finishes zijn 100% natuurlijk en bevatten bevatten onder andere Candelillawas, Shea Butter, Meadowfoam olie en Jojoba zaad olie. Maar: wat doen deze natuurlijke ingrediënten precies voor jouw gevoelige lippen? 

In deze blog vertellen wij jou meer over de Natural & Organic Limited Lipstick van Creative Cosmetics en de natuurlijke, werkzame ingrediënten die er in zitten. 

 

Natuurlijke ingrediënten

Bij de drie kleurcollecties van Creative Cosmetics hebben we voor het eerst matte én glanzende lipsticks! Lees meer over de twee lipstick finishes in onze blog over de 3 liptrends van 2020 volgens Creative Cosmetics.

Veel lipsticks drogen de lippen op lange termijn uit door chemische ingrediënten. Wij vonden het bij de ontwikkeling van onze matte en satin lipsticks erg belangrijk dat de lippen niet worden uitgedroogd en tevens worden verzorgd. We willen immers allemaal gezonde, mooie lippen!

Dankzij de 100% natuurlijke formulering werken de matte lipsticks en de satin lipsticks verzorgend en hydraterend. De belangrijkste ingrediënten in de matte en satin lipsticks zijn Shea Butter, Candelillawas, Meadowfoam olie, Jojoba zaad olie en Castorolie. 

Meer weten over de ingrediënten van de Limited lipstick collecties? Bekijk de Ingrediënten Encyclopedie

 

Shea Butter
Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de shea- of karitéboom afkomstig uit Afrika. De boter heeft geweldige kwaliteiten. Het verzacht, beschermt, hydrateert én herstelt onze kwetsbare huid.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om Shea Butter als een van de hoofdingrediënten te gebruiken in de Natural & Organic lipsticks. Dankzij de hoge concentratie Shea Butter in de lipsticks worden de lippen beschermd en verzorgd. 

 

Candelillawas 
Candelillawas is afkomstig van de bladeren van de Candeilla-struik. De Candelillawas is een onmisbaar ingrediënt voor de formulering van de Natural & Organic lipsticks. De plantaardige was bevat verzadigde koolwaterstoffen en wasesters. De was draagt daarmee bij aan een gladde huid en het herstel van de vetbalans van de huid. 

De plantaardige was zorgt ervoor dat de natuurlijke lipsticks gemakkelijk kunnen worden aangebracht op de lippen. Omdat deze verzorgende was bijdraagt aan de vetbalans van de lippen, raken ze niet uitgedroogd. Dit draagt bij aan gezonde, mooie lippen! 

 

Castorolie
Castorolie, ook wel wonderolie genoemd, is één van de belangrijkste ingrediënten in onze Natural & Organic lipsticks. Castorolie is een plantaardige olie die wordt gebruikt voor zijn zuiverende en verzorgende werking. 

De balans van voedingsstoffen en vetzuren zorgen ervoor dat de olie reinigend, verzorgend en ontstekingsremmend werkt op je huid. Daarnaast ondersteunt het de huid in zijn natuurlijk herstelproces en werkt het effectief op droge huid en plekjes. 

Daarmee zorgt de Castorolie in de natuurlijke lipsticks ervoor dat je lippen extra beschermd en verzorgd worden. Geweldig, toch? 

 

Meadowfoam olie
Een ander belangrijk ingrediënt in de Natural & Organic lipsticks is Meadowfoam olie. Deze plantaardige olie wordt gewonnen uit de zaden van een moerasbloem in Californië. Meadowfoam olie werkt goed voor de droge en rijpere huid.

Perfect dus voor de kwetsbare huid van jouw lippen. De lippen kunnen namelijk geen talg aanmaken door het ontbreken van de talgklieren. Talg heeft een beschermende werking tegen uitdroging van de huid. Daarom is het belangrijk dat je regelmatig zelf een natuurlijk, beschermend vetlaagje aanbrengt op de lippen. Meadowfoam olie werkt hiervoor uitstekend!

Jojoba zaad olie
Tot slot bevatten de Natural & Organic lipsticks Jojoba zaad olie. Jojoba zaad olie wordt geperst uit de zaden van de Jojoba struik. Deze hydraterende olie verzorgt de huid zodat het weer zacht en glad aanvoelt. Daarmee hydrateert deze olie jouw gevoelige lippen. 

Mandarijnolie
Ook bevat de Natural & Organic lipsticks mandarijnolie! Deze etherische olie komt voort uit de schil van de mandarijn. Het belangrijkste bestanddeel uit de olie is Limoneen wat zorgt voor de heerlijke geur in het product. Afgezien van het feit dat het lekker ruikt, heeft mandarijnolie antioxiderende eigenschappen. 

Daarmee is mandarijnolie een perfect ingrediënt voor onze verzorgende, natuurlijke lipsticks.

 

Wil jij meer weten over Natural & Organic Limited Lipsticks? Bekijk dan de volgende blog artikelen: 

De liptrends van 2020 door Creative Cosmetics
Kies in drie stappen jouw perfecte lipstick kleur

 

Natural & Organic Lipsticks

We hebben goed nieuws voor jou, lipstick liefhebber! Creative Cosmetics heeft maar liefst 12 lipstick kleuren: de Natural & Organic Lipsticks. Niet alleen met satin finish, maar ook in matte finish. 

De natuurlijke lipsticks zijn onderverdeeld in 3 Lipstick Collecties. Deze collecties zijn: Radiant Red, Vivid Blossoms en Natural Pinks

Elke Natural & Organic Lipstick Collectie bevat een kleur die perfect bij jou past en jou de hele dag laat stralen. Onze lipsticks verzorgen jouw lippen én maken jouw make-up look helemaal af. Dat is het leuke aan lipsticks: je kan elke dag voor iets anders gaan!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons