Droge, schrale en gebarsten lippen. Dit is niet alleen ontzettend vervelend en zelfs pijnlijk, het is ook geen prettig gezicht. Droge lippen kunnen je erg onzeker maken en maken het soms zelfs moeilijk om te praten of te lachen. 

In deze blog vertellen we jou meer over wat je kunt doen aan jouw droge lippen, het belang van lipverzorging en hoe je zelf in drie eenvoudige stappen een mooie, verzorgde liplook kunt creëren met onze verzorgende lipproducten. 

Waarom is het nou zo belangrijk om je lippen te verzorgen? En waarom nú in de lente?

 

Natuurlijke lipverzorging

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Het verdient daarom extra aandacht en liefde. Ook onze lippen zijn een fragiel stukje huid. De lippen missen namelijk de bovenste laag van de huid waardoor er geen bescherming is tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast hebben de lippen geen talgklieren, waardoor dit stuk huid niet wordt beschermd met een dun, vettig laagje. 

Door het ontbreken van de beschermlaag en de talgklieren zijn je lippen extra kwetsbaar. Tijdens de lente wordt het beïnvloed door de schommelingen in temperatuur en door een frisse lentebries. Hierdoor drogen je lippen sneller uit. Door je lippen te verzorgen met een natuurlijke lipproduct herstel en bescherm je de fragiele huid tegen invloeden van buitenaf. 

Daarnaast is de zon in de lente erg sterk en neemt de kans op verbranding toe. Lippen verbranden snel door blootstelling aan UV-straling. Bij verbranding is een verzorgende en verzachtende lipproduct je redder in nood. Als jij last hebt van droge lippen, zou verbranding hier een oorzaak van kunnen zijn. 

Om je lippen in optimale conditie te brengen is het dus erg belangrijk je lippen de aandacht te geven die zij verdienen!

Droge lippen? Geen nood! In twee gemakkelijke stappen laat jij je droge lippen verdwijnen en geef jij jezelf lippen om te zoenen. 

 

Stap 1 Natuurlijke lipscrub 

Als jij last hebt van droge lippen, is het belangrijk dat je van de droge velletjes afblijft. De droge velletjes die jouw droge lippen een oncomfortabel gevoel geven kun je het beste verwijderen met een scrub die geschikt is voor de lippen. 

Gelukkig hebben we natuurlijke lipscrubs in ons lipverzoringsassortiment. Bekijk de lipscrub hier

Door te scrubben zet je de lippen aan nieuwe huidcellen te maken en stimuleer je de bloedsomloop. Perfect dus voor gezonde roze lippen! Door te scrubben breng jij je lippen weer in balans en creëer de beste basis voor jouw liplook. 

 

Stap 2 Natural & Organic Lipstick

Dan komen wij nu bij de laatste stap voor een complete liplook. Creative Cosmetics presenteert drie nieuwe Limited lipstick collecties! We hebben ons voor de ontwikkeling van de lipsticks laten inspireren door de natuur, zowel bij de formulering van de lipsticks als bij de selectie van de kleuren. 

De drie lipsticks collecties zijn: Vivid Blossoms, Natural Pinks en Radiant Reds.

Onze nieuwe lipsticks (zowel de satin en matte formules) bevatten onder meer Shea Butter, Candelillawas, Meadowfoam olie en Jojoba zaad olie. Zowel de matte lipsticks als de satin lipsticks werken hierdoor verzorgend en hydraterend en zijn gemakkelijk aan te brengen op de lippen. Met deze lipstick worden je lippen volledig bedekt en zien ze er gladder en voller uit. Daarmee maken de lipsticks jouw look én verzorgingsroutine helemaal af! 

 

Natural & Organic Lipsticks

We hebben goed nieuws voor jou, lipstick liefhebber! Creative Cosmetics heeft maar liefst 12 lipstick kleuren: de Natural & Organic Lipsticks. Niet alleen met satin finish, maar ook in matte finish. 

De natuurlijke lipsticks zijn onderverdeeld in 3 Lipstick Collecties. Deze collecties zijn: Radiant Red, Vivid Blossoms en Natural Pinks

Elke Natural & Organic Lipstick Collectie bevat een kleur die perfect bij jou past en jou de hele dag laat stralen. Onze lipsticks verzorgen jouw lippen én maken jouw make-up look helemaal af. Dat is het leuke aan lipsticks: je kan elke dag voor iets anders gaan!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons