Ik wist helemaal niets van minerale make up. 
Erger nog, ik wist niet eens dat het bestond. 
Dus van Creative Cosmetics had ik al helemaal nooit gehoord. 
Grappig, hoe onwetend een mens kan zijn. 

Dankzij de workshop van Sharon , die niet alleen professioneel maar ook met humor mij wegwijs maakte in de mogelijkheden van natuurlijke, minerale verzorgingsproducten, kreeg ik een heel andere kijk op make up. 

Ik heb geleerd dat make up verzorgend, verzachtend en zelfs helend kan werken. 
Voor oog en geest. 
Niet iedereen is het geluk van een gave huid gegeven. 
Elma Maaskant weet dat als geen ander. 

De natuurlijke make up van Creative Cosmetics bevat daarom uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen parfum. Geen conservering. Geen chemicaliën. 

Prijzig? 

Het voordeel van minerale make up is, dat je er maar een klein beetje van nodig hebt. 
Met een potje minerale foundation doe je maanden. 
Bovendien hoef je nauwelijks bij te werken. 

De passie waarmee eigenaresse Elma en haar team werken aan het merk Creative Cosmetics is bewonderenswaardig. Niet alleen door unieke producten te lanceren, maar ook door zichtbaarheid. Er gaat geen dag voorbij zonder een klein berichtje of een leerzaam filmpje de digitale snelweg op te sturen. 

En die zichtbaarheid is natuurlijk waar het allemaal om draait.  
Niet alleen zakelijk, maar vooral als persoon. Blijf zichtbaar. 
En daarom spreken de producten van Creative Cosmetics mij aan. 

Want wie is nu niet geïnteresseerd in minerale producten, rechtstreeks uit de natuur, die niet alleen 100% vegan maar ook nog eens 100% diervriendelijk zijn. 

Ik check mijn visconserven altijd op dolfijnvriendelijkheid. Dus waarom zou ik niet checken wat ik op mijn eigen gezicht smeer?

 

Over Creative Cosmetics 

Creative Cosmetics is een toonaangevend cosmeticabedrijf en marktleider in natuurlijke cosmetica. Het doel van Creative Cosmetics is: Natural you. Natuurlijk jezelf zijn is het belangrijkste wat er is, wij geloven dan ook dat schoonheid verder gaat dan alleen het uiterlijk. Als mensen zich bewust worden van wat gezonde cosmetica doet met hun huid en hun eigen schoonheid ontdekken, dan ontdekken ze de beste versie van zichzelf en gaan ze dat uitstralen. Het maakt niet uit wat de verschillen zijn, als het op schoonheid aankomt kent het geen grenzen. The Creative Way of Life.

 

In 2013 zei Elma JA tegen Creative Cosmetics

Elma heeft sindsdien 1 missie:

Met de minerale make-up en natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics iedereen het vertrouwen geven dat ze verdienen en waar ze van dromen. Onze make-up en huidverzorging voelt ongelooflijk aan, is huidverbeterend en huidverzorgend. Het voelt goed en het geeft je een goed en zelfverzekerd gevoel.

7 jaar geleden ging Elma op Facebook met haar billen bloot (zie Facebook Post hieronder). Want Creative Cosmetics geeft Elma zelfvertrouwen. Toen anderen zagen dat Elma veel zelfverzekerder was vroegen zij wat er was veranderd want Elma straalde! Elma’s geheim: Creative Cosmetics

 

 

Het verhaal van de oprichter van Creative Cosmetics: Elma Maaskant

 

"Lang blond haar, blauwe ogen en kuiltjes in haar rode appelwangetjes.

Een lekker Hollands meisje, dat was ik, Elma Maaskant."

 

Vroeger was ik niet heel blij met mijn gezonde, rode blos op mijn wangen. Zeker niet wanneer ik op bezoek ging bij opa. Hij kneep namelijk altijd in mijn wangen. ‘Wat zie je er lekker gezond uit!’ zei hij dan.

 

Naarmate ik wat ouder werd kregen mijn rode wangen meer vlekken en ging ik mezelf vergelijken met mijn klasgenoten die wél een egale huid hadden. Dat maakte me erg onzeker. Om dit te verbergen begon ik met make-up. Vloeibare, ongezonde, dikke lagen make-up!

 

“Het is zo slecht voor je huid!” zei mijn moeder. Maar net als de meeste meiden van die leeftijd negeerde ik dat en bleef ik lekker doorgaan met plamuren.

 

Een paar jaar later, ik was toen begin 20, reageerde mijn huid steeds heviger op de make-up. Ik kreeg gekke bultjes, jeuk en de roodheid werd steeds vuriger. In eerste instantie dacht ik aan een allergische reactie.

 

“Maar na dermatologisch onderzoek bleek het rosacea te zijn!”

 

Het advies van de dermatoloog: ‘stop met die verstikkende, vloeibare make-up!’. Enfin, ik ging dus op zoek naar make-up waar mij huid wél tegen kon. Helaas bleek deze zoektocht moeilijker dan gedacht en zo kwam ik op het creatieve idee om mijn eigen cosmeticalijn op te zetten! Creative Cosmetics.

 

De make-uplijn van Creative Cosmetics heb ik ontwikkeld met pure, verpulverde mineralen, gewonnen uit de natuur. Mineralen hebben een verzorgende, verzachtende en antibacteriële werking. Dit maakte de make-up uitermate geschikt voor mijn de gevoelige huid!

 

Daarnaast zien de mineralen er op de huid ook nog eens prachtig uit! De fijngemalen poeder smelt perfect samen met de huidolieën. Dit geeft een natuurlijk effect en maakt de producten long-lasting! WIN-WIN!

 

Nee, ik gebruik geen make-up omdat ik mij ergens voor schaam

Nee, ik gebruik geen make-up omdat ik knapper wil worden

Nee, ik gebruik geen make-up omdat ik iets te verbergen heb

Ik gebruik make-up omdat ik mij daar fijn bij voel en er graag verzorgd uitzie!

 

“Make-up is voor mij de start van een Ripple effect”

 

Herken je dat? Wanneer je ’s ochtends besluit dat nieuwe shirtje aan te trekken, je dan ook gelijk die gave armband erbij kan te dragen? En met die leuke oorbellen is je look helemaal compleet! Dat ‘Ripple effect’ krijg ik dus van make-up!

 

Het geeft mij een zelfverzekerd gevoel waardoor ik extra mijn best ga doen om nóg meer uit mijn look te halen! Dan gaan mijn haren toch ineens los of besteed ik wat meer aandacht aan mijn nagels.

 

Maar nu is het jouw beurt!

Ik heb je mijn verhaal verteld, maar ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal. Ken je de make-up al? Gebruik je het ook? Laat me weten wat je ervan vindt en of het jou ook zo’n goed gevoel geeft.

 

Of ben je nog steeds op zoek naar dat wow-effect? Laat ons je dan helpen! Mijn team van topvisagisten staat voor jou klaar. Niet alleen in onze Creative Store in 's-Hertogenbosch, maar ook online via onze Klantenservice

 

 

Onze missie

Creative Cosmetics is voor iedereen! Wij geloven dat schoonheid van binnen én buiten zit. Echt iedereen kan en verdient het om te stralen!

Met onze make-up draag je geen masker, maar wordt jouw natuurlijke schoonheid geaccentueerd. Hierdoor zie jij er op de meest natuurlijke manier op je best uit, waardoor je zekerheid uitstraalt en ook echt voelt. Wij zijn heel bewust bezig om de beste ingrediënten te kiezen voor onze make-up en verzorgingsproducten. Elk element is heel zorgvuldig uitgekozen en we streven ernaar om alleen natuurlijke ingrediënten in onze make-up te gebruiken die goed zijn voor de huid. Elke huid verdient het om zorgvuldige aandacht te krijgen, of je nou een hele gevoelige of een normale huid hebt. Onze producten zijn er voor iedereen!

Wij zijn echt jouw make-up vriendin! Met behulp van onze producten willen we iedere vrouw meer zelfvertrouwen geven en we helpen je graag met al je vragen. Je kunt heel makkelijk contact met ons opnemen voor advies, omdat we begrijpen dat de juiste make-up erg belangrijk is en het niet altijd makkelijk is om dit zonder te testen online te bestellen. Daarom kun je ons 6 dagen per week heel gemakkelijk bellen, mailen of whatsappen voor persoonlijk make-up advies.