In een handomdraai een volledige ooglook creëren? Dat kan met het natuurlijke oogpotlood van Creative Cosmetics. De Natural Eye Pencils staan niet alleen prachtig bij iedereen, maar zijn ook verzorgend. Hierdoor zijn onze oogpotloden zelfs geschikt is voor de meest gevoelige ogen.

En wist je dat je slechts in 5 stappen een prachtige ooglook kunt creëren die jouw prachtige ogen accentueert? Wij hebben alle stappen voor jou op een rij gezet!

KIJKTIP: Aan het einde van deze blog vind je 3 video's waarin Kristel, Lindsay en Elma hun favoriete look laten zien met het oogpotlood.

 

Stap 1: De Vegan Eyeprimer

Breng de Vegan Eyeprimer zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan op het ooglid met jouw ringvinger of wijsvinger. Wrijf voorafgaand aan het aanbrengen de Eyeprimer even tussen je vingers. Zo kun je de Eyeprimer nog makkelijker aanbrengen.

 

Stap 2: Oogpotlood in de waterlijn

De bovenste waterlijn van het oog bevindt zich aan de binnenkant van je oog onder je wimpers. Door ons natuurlijke oogpotlood aan te brengen in de bovenste waterlijn worden je wimpers op een subtiele manier benadrukt. Daarnaast worden je ogen optisch gelift, waardoor je er frisser uitziet. 

Heb je van nature kleinere ogen en wil je je ogen groter laten lijken? Sla deze stap dan over. Door het aanbrengen van oogpotlood in de waterlijn kunnen jouw ogen kleiner lijken en creëer je dus geen open, frisse blik. Geen zorgen, de volgende stap is perfect voor jouw kleinere ogen! 

Stap 3: Oogpotlood boven de wimpers

Het oogpotlood kan ook boven de wimpers aangebracht worden voor de illusie van volle wimpers. Probeer het potlood zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan te brengen. Mocht dat niet lukken, geen probleem! Met de Wenkbrauwkwast of Fijne Lijntjes Kwast kan je jouw lijntje mooi 'blenden' en zet jij moeiteloos een strakke lijn dicht tegen de wimperrand. 

 

Stap 4: Blenden. blenden, blenden

Blenden betekent eigenlijk vervagen. Door te blenden kun je kleuren mooi in elkaar over laten lopen of een strakke lijn vervagen. Bij deze laatste stap pak je onze Blend Kwast erbij en vervaag je de lijnen die jij rondom je ogen hebt gezet. Zo creëer je gemakkelijk een zacht smokey effect. 

 

Stap 4: Natuurlijke mascara aanbrengen

Om jouw look he-le-maal af te maken, is het mooi om onze Natural Volume Mascara Black aan te brengen. Sla deze stap vooral niet over! Door mascara lijken jouw wimpers langer en wordt de focus gelegd op jouw ogen, waardoor je er stralend uitziet. 

Wil jij weten hoe Kristel, Lindsay en Elma hun favoriete oogpotlood gebruiken? Bekijk dan hieronder de video's.

 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze make-up? Een team van visagisten zit klaar om jou te helpen. Stuur een bericht via Whatsapp naar 0252 745 170 of mail je vraag naar [email protected]. Wij helpen jou graag verder.

 

NIEUW: Natural Organic Eye Pencils

Creative Cosmetics heeft twee nieuwe natuurlijke oogpotloden. Wij breiden onze collectie Natural Organic Eye Pencils uit met twee kleuren:

  • Oogpotlood 'Navy Blue'
  • Oogpotlood 'Brown'

Met de nieuwe oogpotloden en onze bestseller Natural Eye Pencil Black (een echte musthave) is onze Natural Organic Eye Pencil collectie compleet.

De natuurlijke oogpotloden zijn echt voor iedereen! Onze kleuren oogpotlood zijn universeel en staan jou dan stuk voor stuk prachtig! Klik hier en bekijk alle oogpotloden.

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons