In een handomdraai een volledige ooglook creëren? Dat kan met de natuurlijke oogpotloden van Creative Cosmetics. De Natural Eye Pencils staan niet alleen prachtig bij iedere oogvorm, ze werken ook verzorgend door de combinatie van puur natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn onze oogpotloden geschikt voor de meest gevoelige ogen.

Wist jij dat jij slechts in 5 stappen een prachtige ooglook kunt creëren die jouw prachtige ogen accentueert? Wij hebben alle stappen voor jou op een rij gezet!

 

De Vegan Eye Primer

Breng de vegan Eye Primer zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan op het ooglid met jouw ringvinger of wijsvinger. Wrijf voorafgaand aan het aanbrengen de eye primer even tussen jouw vingers. Zo kun jij de eye primer met gemak aanbrengen.

 

Oogpotlood op de waterlijn

De bovenste waterlijn van het oog bevindt zich aan de binnenkant van jouw oog, onder jouw wimpers. Door het natuurlijke oogpotlood aan te brengen op de bovenste waterlijn worden jouw wimpers op een subtiele manier benadrukt. Daarbij worden jouw ogen optisch gelift, waardoor jij er direct frisser uitziet. 

Heb jij van nature kleinere ogen? En wil jij jouw ogen optisch groter laten lijken? Sla deze stap dan over. Door het aanbrengen van het oogpotlood op de waterlijn kunnen jouw ogen kleiner lijken en creëer jij dus geen open, frisse blik. Geen zorgen, de volgende stap is perfect voor jouw kleinere ogen! 

Oogpotlood boven de wimpers

Het oogpotlood kan ook boven de wimpers aangebracht worden voor de illusie van volle wimpers. Breng het oogpotlood zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Mocht dat niet lukken, geen probleem! Met het Fijne Lijntjes Kwast kan jij jouw lijntje 'blenden' en zet jij moeiteloos een strakke lijn dicht tegen de wimperrand. 

 

Blenden. blenden, blenden

Blenden betekent eigenlijk vervagen. Door te blenden kun jij kleuren mooi in elkaar over laten lopen of een strakke lijn vervagen. Bij deze laatste stap gebruik jij de Blend Kwast om harde lijnen te vervagen rondom jouw ogen. Zo creëer jij een zacht smokey effect. 

 

Natuurlijke mascara aanbrengen

Om jouw look he-le-maal af te maken, gebruik jij de Natural Volume Mascara Black. Sla deze stap vooral niet over! Door mascara lijken jouw wimpers optisch langer en wordt de focus gelegd op jouw ogen, waardoor jij er stralend uitziet. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

NATUURLIJKE OOGPOTLODEN

Creëer in een handomdraai een volledige ooglook met onze Natural Organic Eyeliner Pencils in de kleuren 'Navy Blue', 'Brown' & 'Black'.

De natuurlijke oogpotloden zijn speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige ogen. Met zachte ingrediënten en zuivere minerale pigmenten respecteren de Natural Organic Eyeliner Pencils de gevoelige huid rondom de ogen. Bovendien zijn de oogpotloden 100% natuurlijk, 100% vegan en 100% halal.

De natuurlijke oogpotloden zijn echt voor iedereen! Onze kleuren oogpotlood zijn universeel en staan jou dan stuk voor stuk prachtig! Klik hier en bekijk alle oogpotlod

 

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons