Een naturel look waar je net even meer van gaat stralen.

Stap 1 Roze Concealer
Voor de donkere kringen rondom de ogen gebruik ik de zachtroze minerale concealer. Deze is perfect om kringen, schaduwen en puistjes mee weg te werken. Deze concealer breng ik aan met de concealer kwast.

Stap 2 Groene Concealer
Een matte minerale concealer op groene basis voor het camoufleren van roodheid in het gezicht. Denk hierbij aan rode plekjes en rode vlekken.

Stap 3 Foundation
Elma gebruikt de Jojoba foundation. Geschikt voor de medium en getinte huidtypes met een rode en gele ondertoon. Het aanbrengen van de foundation wordt gedaan met de superzachte foundation (Kabuki) kwast. 

Stap 4 Blush
De Crimson blush is geschikt voor de huid met een warme ondertoon en een medium huidskleur.

Stap 5 Finishing Touch
Deze Finishing Touch light is geschikt voor de lichte tot medium huidtypes. De Finishing Touch werkt super voor een huid die erg snel glimt en voor degenen die snel zweten. De Finishing Touch is alleen te gebruiken of over de foundation heen.

Stap 6 Wenkbrauwpoeder 
Wenkbrauwpoeder Ebony is geschikt voor de medium en donkere wenkbrauw.
Deze kleur heeft een koele ondertoon.

Stap 7 Eyeliner
Elma zet met de wenkbrauwpoeder Ebony een eyeliner. Deze brengt ze aan met de wenbrauwkwast. Wanneer je deze iets nat maakt kun je er een fijne lijn mee zetten.

Stap 8 Mascara
Deze zeer fijne volume mascara geeft je mooie, lange wimpers zonder dat je klontjes krijgt. Deze is zeer geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers.

En we maken alles af met een mooie lipgloss!

Stap 9 Lipgloss
Deze prachtige licht transparante lipgloss heeft een zacht warme kleur met een oranje tinten, deze heeft een lichte glans en een verzorgende werking.
Deze lipgloss kan over een lipstick worden aangebracht of direct op de lippen.

Bekijk hieronder de hele video.Hieronder vind je de producten die zijn gebruikt.

Roze Concealer

Groene Concealer

Foundation Jojoba

Blush Crimson

Finishing Touch Light

Wenkbrauwpoeder Ebony

Mascara Zwart

Lipgloss Juicy

Heel veel succes met oefenen!

Vond je het een leuke video? Dan horen wij dat natuurlijk graag! En heb je nog vragen, dan mag je die natuurlijk ook altijd stellen.

Tot de volgende keer!