Zodra mijn handen de zachtheid van schuurpapier aannemen, ben ik gewaarschuwd: 
De winter komt eraan! 

Huishoudelijke dweil- en afwaspartijtjes dragen daar een fors steentje aan bij en dat ik maar 1 handschoen draag tijdens de winterse wandelingen met de hond helpt ook niet echt. Maar mijn jonge hond krijgt vaak nog een kleine beloning. En weet je wel hoe vies en koud een van hondenkwijl doordrenkte handschoen dan aanvoelt? Laat staan, hoe dat ruikt! 

Herkenbaar? Dan baal jij zeker ook als die harde velletjes rond je nagelriemen in je gloednieuwe panty blijven haken. Loop je de rest van de dag rond met een hele riedel lelijke haaltjes op je benen. 

Verse tomaten snijden in de winter is dan ook geen prettig klusje. Je voelt het sap bijten in de kleine diepe kloofjes van je wijsvinger.  

De remedie? Smeren, smeren en nog meer smeren, terwijl ik ongegeneerd word afgelikt door een hond die de geur van handcrème niet kan weerstaan. 

Toch voorzie ik dat ik binnenkort van die lelijke uitgedroogde schuursponsjes bevrijd ben!  

Want Creative Cosmetics heeft een gloednieuw product gelanceerd: Lippenbalsem! 

Een balsem van 100% pure ingrediënten. De balsem bevat Castorolie. Een verzorgende wonderolie die helpt kleine sneetjes en blaartjes te genezen. Dus… 

Waarom zou ik deze 100% vegan balsem niet voor het slapengaan op mijn handen smeren? Het enige tegenargument dat ik kan verzinnen is dat mijn hond dol zal zijn op de smaak! 

Mint, Vanille of Orange? Ik kan niet kiezen! Is deze balsem net zo lief voor mijn handen als voor mijn lippen? 

Ik laat het je snel weten!