Wist jij dat jij naast de klassieke Black Smokey Eye ook andere kleurencombinaties kunt gebruiken voor een Smokey Eye Make-up Look? Met een paar Smokey Eyes creëer jij in een handomdraai een chique en zwoele oogmake-up look. 

‘Smokey Eyes’ is een term die wordt gebruikt voor zwoele en donker opgemaakte ogen. Bij een Smokey Eye make-uplook maak jij gebruik van zowel lichte als donkere kleuren om diepte te creëren. De oogschaduw wordt van donker naar licht vervaagd, waardoor er een ‘smokey’ effect ontstaat.  

Ben jij nieuw in het gebruik van onze minerale oogschaduw? Lees ook: In 5 stappen oogschaduw aanbrengen voor beginners  

 

Klassieke Black Smokey Eyes in 2 stappen

De klassieke Black Smokey Eyes maak jij met de kleur zwart of grijs. Deze oogmake-up look geeft jou een zwoele oogopslag en een verleidelijke uitstraling. Benieuwd hoe jij een simpele Black Smokey Eye creëert met slechts twee oogmake-up producten? Topvisagiste Sharon laat jou stap-voor-stap zien hoe jij een simpele Black Smokey Eyes voor beginners maakt met slechts twee producten: 

Bekijk de liveMake-up Tutorial van Sharon: Klassieke Black Smokey Eye

 

Natuurlijke Brown Smokey Eye met minerale make-up 

Naast de klassieke Black Smokey Eye kun jij ook andere kleuren oogmake-up gebruiken om een zwoele ooglook te creëren. Vind jij de Black Smokey Eyes te donker? Dan is de Brown Smokey Eyes iets voor jou! De Brown Smokey Eyes is een zachte Smokey Eye met bruin- en goudtinten. Sharon leert jouin deze video hoe jij stap-voor-stap een zachte Brown Smokey Eye aanbrengt. In haar Make-up Tutorial gebruikt zij de:

Bekijk de live Make-up Tutorial van Sharon: Brown Smokey Eye

 

Kleurencombinaties Smokey Eyes

Houd jij van opvallende kleurencombinaties? Creëer een Smokey Eyes Make-uplook met opvallende kleuren oogschaduw. Zo creëer jij met de oogschaduw Blue Vesper en het oogpotlood Navy Blue de perfecte Blue Smokey Eyes.

Ook de Blue Smokey Eye kun jij gemakkelijk zelf creëren met behulp van onze topvisagiste Sharon. Klik hier en bekijk hoe zij een opvallende blauwe oogmake-up look maakt.

Met paarse tinten kun jij ook een zwoele en opvallende Smokey Eye creëren. Gebruik onze minerale oogschaduw Lavender Field in combinatie met de minerale oogschaduw Burgundy Dusk voor een prachtige Purple Smokey Eye. Naast blauw en paars kun jij bij Smokey Eyes eindeloos variëren met donkere kleurtinten, zolang jij de kleuren maar van donker naar licht vervaagt tijdens het creëren van jouw make-up look! 

Bekijk de live Make-up Tutorial van Sharon: Blue Smokey Eye

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke make-up? Wij begrijpen jouw vragen en helpen je graag verder om het mooiste in jezelf naar boven te halen! Maak gebruik van onze Online Service. Meer weten over Online Make-up advies van Creative Cosmetics, klik dan hier.

 

Creëer de ooglook van je dromen in een handomdraai!  

Wil jij een zachte ooglook met oogpotlood en mascara? Of wil jij juist een een stralende smokey eye creëren?  

Creative Cosmetics biedt jou de essentiële producten waarmee jij in een handomdraai een langhoudende ooglook creëert die helemaal bij jou past. Bekijk hier onze minerale oogmake-up 

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons