In deze blog maakt Loes bij Sanne Smokey-eyes!

Stap 1 Eyeliner
Deze mooie look wordt gemaakt met een zwarte eyeliner. De zwarte eyeliner is inmiddels uit het assortiment. Deze kan heel goed vervangen worden door de oogschaduw Barok. Dit is een prachtige nachtzwarte oogschaduw met een blauwe ondertoon. 


Stap 2 Bronzer
Met de bronzer Mocca benadrukt loes de arcadeboog. Deze bronzer heeft een mooie brons kleur met een neutrale ondertoon. 


Stap 3 Oogschaduw Karkuma & Chicory
Karkuma is een zachte, natuurlijke oogschaduw met een klein vleugje aubergine erin. Karkuma is erg mooi bij groene en bruine ogen.

De prachtige kleur Chicory is een licht roze/beige oogschaduw. Loes gebruikt deze als highlight.

Stap 4 Mascara
Deze zeer fijne volume mascara geeft je mooie lange wimpers zonder klontjes. De mascara is op 42ab9e basis en zeer geschikt voor gevoelige ogen!


Stap 5 Wenkbrauwpoeder
Loes werkt met de wenkbrauwpoeder Koffie. Deze minerale wenkbrauwpoeder is geschikt voor de medium en donkere wenkbrauw. Alle wenkbrauwpoeders zijn 3 IN 1, te gebruiken als wenkbrauwpoeder, oogschaduw en (nat) als eyeliner.


Stap 6 Blush
De lichte matte Dora blush met een roze ondertoon is geschikt voor de zomer en winter types. De minerale blush wordt gebruikt om je gezicht te laten stralen en om je huid te verlevendigen.

Als je moe bent, of als de winter weer is aangebroken, dan zie je vaak wat bleek. Een blush op de jukbeenderen laat je meer sprankelen en geeft je een levendige uitstraling.
Wil jij er natuurlijk en stralend uitzien? Dan is deze blush geschikt voor jou. 

Stap 7  Lipgloss
Loes gebruikt de lipgloss Chic. Dit is een prachtig dekkende warm roze lipgloss met een lichte glans en een verzorgende werking. Deze lopgloss kan direct op de lippen of over een lipstick worden aangebracht.

Bekijk hier de gehele video.
De producten die zijn gebruikt vind je hier onder.

Oogschaduw Barok

Oogschaduw Karkuma

Oogschaduw Chicory

Mascara

Wenkbrauwpoeder Koffie

Bronzer Mocca

Blush Dora

Lipgloss Chic
 

Een aantal van de bovengenoemde kleuren zijn niet meer beschikbaar in ons assortiment. Daar zijn nieuwe, prachtige kleuren voor in de plaats gekomen! Wil jij meer weten over ons huidige assortiment? Bekijk het hier of neem contact op met onze klantenservice.