Wil jij weten hoe je jouw foundation op een manier kan aanbrengen waardoor hij een nóg betere dekking geeft? Lees dan zeker even verder!  

Al onze foundations hebben van zichzelf al een goeie dekking wanneer je ze aanbrengt, maar door je foundationkwast een klein beetje vochtig te maken wordt dit nog beter. Ga nu niet gelijk je kwast onder de kraan houden, maar gebruik hier bijvoorbeeld een rozenwater spray voor. Een plantenspuitje met kraanwater kan natuurlijk ook gewoon!  

Gebruik net zoveel foundation als je normaal zou doen en spuit er – nadat je de poeder op de kwast hebt gedaan – een klein beetje water op zodat de haartjes licht vochtig worden. Breng nu met een deppende beweging de foundation op je gezicht aan.  

Een prettige bijkomstigheid is dat je op deze manier minder foundation zal knoeien. Doordat de poeder beter aan de kwast hecht vliegt er minder in het rond wanneer je het op je gezicht aanbrengt. Ik ben vast niet de enige die na afloop soms een zwarte broek of blouse schoon moet vegen… ;-)  

Maar nog fijner is dat je zal merken dat de foundation op deze manier sneller samensmelt met je huid. Je krijgt dus ook sneller een mooie egale look. Ideaal voor als je haast hebt! Maar ook wanneer je last hebt van een droge huid kan dit echt erg fijn werken.  

Heb je een vraag over onze foundations of over een van onze andere producten? Wij zijn iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar via Whatsapp! Op zaterdag kun je ons appen van 09:30 tot 17:00 uur. Voeg 06-15154991 toe aan je contacten en stuur ons een berichtje!

 

Klik hier om je op ons YouTube kanaal te abonneren. Mis nooit meer make-up tips, looks en uitleg over (nieuwe) producten.