De lente komt er weer aan en jij hebt zin om af te stappen van dat donkere wintergevoel. Jij wilt meer kleur dragen, maar weet niet hoe jij kleur kunt combineren in jouw make-up. Tijd voor een kleurrijke ooglook! 

Kleuren worden geassocieerd met emoties. Zo doen frisse en felle kleuren ons denken aan positieve  energie en maken ze ons blij. Door meer kleur toe te voegen aan jouw dagelijkse  make-up krijg jij een vrolijke  uitstraling die perfect past bij het lentegevoel. 

Bekijk hier Elma’s tips: Vrolijk jezelf op met kleur!

 

KLEUREN COMBINEREN

Wanneer jij een kleurrijke ooglook creëert is het belangrijk dat jij kleuren combineert die elkaar complimenteren. Door kleuren op elkaar af te stemmen wordt de ooglook een geheel en straalt deze rust uit, ondanks dat jij juist kleuren gebruikt. Kijk hierbij ook vooral naar wat jij mooi vindt en waar jij zelf blij van wordt! 

Wil jij weten welke kleuren minerale oogschaduw van Creative Cosmetics goed te combineren zijn? Bekijk hieronder onze aanbevolen kleurcombinaties, samengesteld door een van onze visagisten: 

2 warme tinten minerale oogschaduw

3 warme tinten minerale oogschaduw

2 koele tinten minerale oogschaduw

3 koele tinten minerale oogschaduw

Wil jij nog meer kleurcombinaties proberen? Op de product pagina’s van onze minerale oogschaduw staan telkens de aanbevolen oogschaduwkleuren waarmee jij mooie combinaties kunt maken.

 

KLEURINTENSITEIT

Om de kleuren van jouw ooglook optimaal te laten stralen, maak jij als eerste stap gebruik van onze vegan Eye Primer. De eye primer zorgt voor een longlasting, intense ooglook die niet vervaagt of uitloopt. Zo heb jij heel de dag plezier van jouw ooglook!

Vind jij een kleurrijke ooglook al snel te heftig? Door te werken met onze minerale oogschaduw kun jij de kleurintensiteit van jouw ooglook met gemak opbouwen. Breng eerst een kleine hoeveelheid aan op jouw pols om de intensiteit van de kleur te testen. Daarna breng jij de minerale oogschaduw aan op jouw ooglid met de Oogschaduwkwast. Wil jij dat de kleur meer intensiteit heeft? Breng dan in kleine stappen meer minerale oogschaduwpoeder aan tot het gewenste resultaat. 

Lees ook: Oogschaduw aanbrengen in 5 stappen

 

KLEUR ALS ACCENT 

Naast dat jij een intense oogmake-up look kunt maken met kleur, kun jij kleur ook gebruiken om een subtiel accent aan te brengen in jouw look. Een kleuraccent is een kleine toevoeging die een groot verschil kan maken als jij wilt gaan voor die vrolijke, kleurrijke uitstraling. 

Draag jij bijvoorbeeld altijd een ooglook met neutrale bruintinten? Breng dan een kleine hoeveelheid van een warme kleur aan op het midden van jouw ooglid. Gebruik bijvoorbeeld de Golden Season oogschaduw. Doe dit met onze Fijne Lijntjes kwast, zodat jij enkel een klein accent aanbrengt. 

Ook kun jij experimenteren met een accent bij jouw ooghoeken of een gekleurde eyeliner. Onze minerale oogschaduws kun jij met een paar druppels water omtoveren tot een fijne eyeliner, die jij vervolgens strak kunt aanbrengen met de Wenkbrauwkwast

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke make-up? Wij begrijpen jouw vragen en helpen je graag verder om het mooiste in jezelf naar boven te halen! Maak gebruik van onze Online Service. Meer weten over Online Make-up advies van Creative Cosmetics, klik dan hier.

 

Creëer de ooglook van je dromen in een handomdraai!  

Wil jij een zachte ooglook met oogpotlood en mascara? Of wil jij juist een een stralende smokey eye creëren?  

Creative Cosmetics biedt jou de essentiële producten waarmee jij in een handomdraai een langhoudende ooglook creëert die helemaal bij jou past. Bekijk hier onze minerale oogmake-up 

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons