Draag jij regelmatig en voor een lange tijd een mondkapje? Dan zal je hebben gemerkt dat het combineren van make-up met een mondmasker niet goed samengaat. Of toch wel? De visagisten en schoonheidsspecialisten van Creative Cosmetics verzamelden hun tips voor het combineren van een mondkapje met minerale make-up en natuurlijke verzorging. 

Laat je tevens inspireren door Elma haar make-up tutorial video’s waarin zij vijf prachtige ooglooks maakt die jouw ogen laten spreken en perfect te combineren zijn met jouw mondmasker. 

 

Reinigen van het gezicht

Wanneer je dagelijks een masker draagt is het zeer belangrijk om tweemaal daags de huid te reinigen. Door je huid goed te reinigen voorkom je onzuiverheden zoals acne en mee-eters, neemt de huid de actieve werkstoffen van jouw huidverzorgingsproducten beter op en is het de basis voor een langhoudende make-up look. Reinig de huid met de milde reinigingsproducten van Creative Cosmetics, zoals de Cleansing Face Wash of met het Cleansing Duo

Lees ook: In 2 stappen een frisse en gezonde huid

 

Minerale foundation en mondmaskers gaan goed samen

Aangezien een mondmasker om de neus en de mond moet worden gedragen, kan jouw huid minder goed ademen. Daarom is het belangrijk om make-up te dragen die dit niet verergerd. Gebruik daarom een minerale foundation in plaats van een foundation op oliebasis. 

Met minerale make-up creëer je een natuurlijke en egale dekking die de huid niet afsluit. De pure mineralen in de make-up van Creative Cosmetics hebben namelijk de eigenschap om samen te smelten met de natuurlijke huidoliën waardoor de huid kan blijven ademen en het eventuele verstoppingen van de huid voorkomt. Daarbij zal de make-up door het samensmelten met de huid niet afgeven aan het mondmasker. Lees hier meer over de geweldige eigenschappen van minerale make-up

 

Make-up fixeren met minerale poeder

De fixerende minerale Finishing Touch is onmisbaar in jouw make-up look. Door gebruik te maken van de minerale Finishing Touch poeder van Creative Cosmetics fixeer en verfijn je jouw look en smelt de make-up mooi samen. Zo creëer jij een langhoudende make-up look die ook na het dragen van een mondkapje nog steeds op zijn plaats zit. 

Lees ook: 3 voordelen van de fixerende Finishing Touch minerale poeder 

 

Verzorging van jouw lippen

Lipstick en lipgloss gaan niet samen met een mondmasker. Wil jij toch een prachtig kleurtje op jouw lippen zonder dat het tegen je mondkapje plakt? Gebruik dan een lippenbalsem en poeder het af met jouw favoriete kleur minerale blush

 

Leg de nadruk op jouw ogen en wenkbrauwen

Wanneer jij een mondmasker draagt staan jouw ogen en wenkbrauwen in de spotlight! Daarom gaan we daar extra nadruk opleggen.

De vorm van jouw wenkbrauwen bepaalt voor een groot deel de expressie van jouw gezicht. Hoe jij wenkbrauwen vormgeeft is dus erg bepalend voor jouw uitstraling. Daarnaast zorgen verzorgde wenkbrauwen er ook voor dat jouw ogen mooi geaccentueerd worden. Creëer volle en natuurlijke wenkbrauwen voor een open uitstraling met de minerale wenkbrauwpoeders van Creative Cosmetics.

Lees ook: 4 manieren om onze veelzijdige wenkbrauwpoeders te gebruiken

Laat je inspireren door Elma haar make-up tutorial video’s waarin zij vijf prachtige ooglooks maakt die jouw ogen laten spreken en perfect matchen met jouw mondmasker. Wil jij ontdekken welke producten Elma gebruikt voor haar ooglooks? Klik dan op de link onder elke video. 

 


Klik hier en bekijk de producten in deze video

 


Klik hier en bekijk de producten in deze video

 


Klik hier en bekijk de producten in deze video

 


Klik hier en bekijk de producten in deze video

 


Klik hier en bekijk de producten in deze video

 

Hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte make-up routine? Wij begrijpen jouw vragen en helpen je graag verder om het mooiste in jezelf naar boven te halen! Stuur een foto van jezelf naar onze Online Serviceen onze topvisagisten staan 6 dagen per week voor je klaar om jou de beste kleuren te adviseren. Meer weten over Online Make-up advies van Creative Cosmetics, klik dan hier.

 

Creëer de ooglook van je dromen in een handomdraai! 

Wil jij een zachte ooglook met oogpotlood en mascara? Of wil jij juist een een stralende smokey eye creëren?

Creative Cosmetics biedt jou de essentiële producten waarmee jij in een handomdraai een langhoudende ooglook creëert die helemaal bij jou past. Bekijk hier onze minerale oogmake-up

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons

 

Let op! Er zijn kleuren uit dit artikel niet meer beschikbaar in ons huidige assortiment. Wil jij een goede vervanging voor een kleur? Stuur een bericht naar onze Online Service. Wij helpen jou graag online met het beantwoorden van al jouw vragen. Klik hier en stuur ons een bericht.