Creative Cosmetics is gek op kleur! Wij hebben dan ook drie mooie collecties lipsticks:  Radiant Red, Vivid Blossoms en Natural Pinks. Klik hier om de lipstick collecties te bekijken

Onze lipsticks zijn gemaakt van natuurlijke en plantaardige ingrediënten en bevatten onder andere Candelillawas, Shea Butter, Meadowfoam olie en Jojoba zaad olie. Deze mix van verzorgende oliën en werkzame stoffen maken onze lipsticks speciaal! 

Wil jij meer weten over de natuurlijke en plantaardige ingrediënten van de Natural Organic Lipsticks? Lees het hier 

Hoe jij de natuurlijke lipsticks perfect aanbrengt en hoe jij ervoor zorgt dat de lipstick zo lang mogelijk meegaat, lees jij in deze blog.

Lees snel verder!

 

Tip 1: Draai de lipstick niet te ver omhoog

Heb jij dit wel eens meegemaakt? Je pakt jouw mooiste lipstick erbij en brengt deze enthousiast aan op je lippen. Maar opeens schiet de lipstick de andere kant op. Verschrikt kijk je op en je ziet dat de lipstick scheef in de huls zit. O nee: de lipstick is gebroken!

Kan gebeuren natuurlijk! Maar hoe voorkom je dat dit gebeurt?

Als jouw lipstick breekt tijdens het aanbrengen, is de kans groot dat jij de stick te ver omhoog hebt gedraaid. 

Een lipstick is kwetsbaarder dan je denkt. Ga er dus voorzichtig mee om en draai de lipstick niet te ver omhoog. Wij adviseren je om de lipstick ongeveer een halve centimeter tot maximaal één centimeter uit de huls te draaien en deze vervolgens voorzichtig aan te brengen op de lippen.

 

Tip 2: Gebruik de Vegan Lippen Kwast 

Wij raden daarnaast het gebruik aan van onze vegan Lippen Kwast bij het aanbrengen van de Natural Organic Lipsticks. Deze kwast is door haar stevige tip het perfecte instrument om met precisie je lipstick of lipgloss aan te brengen. Bovendien is het werken met een lippen kwast hygiënisch, waardoor je nog langer plezier hebt van je lipkleur. 

TIP: Door gebruik te maken van de lippenkwast hoef jij de lipstick nauwelijks omhoog te draaien. Hierdoor wordt de kans kleiner dat jouw lipstick breekt. 

Lees hier nog meer tips voor het perfect aanbrengen van jouw lipstick

 

Tip 3: Bewaar de natuurlijke lipstick droog en koel

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw favoriete lipstick, is het aan te raden deze koel en droog te bewaren. Berg jouw lipstick bijvoorbeeld op in een ladekastje of in een tasje. Bewaar de lipstick liever niet in de badkamer: vocht is namelijk een vruchtbare plek voor bacteriën en viezigheid. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Natural & Organic Lipsticks

We hebben goed nieuws voor jou, lipstick liefhebber! Creative Cosmetics heeft maar liefst 12 lipstick kleuren: de Natural & Organic Lipsticks. Niet alleen met satin finish, maar ook in matte finish. 

De natuurlijke lipsticks zijn onderverdeeld in 3 Lipstick Collecties. Deze collecties zijn: Radiant Red, Vivid Blossoms en Natural Pinks

Elke Natural & Organic Lipstick Collectie bevat een kleur die perfect bij jou past en jou de hele dag laat stralen. Onze lipsticks verzorgen jouw lippen én maken jouw make-up look helemaal af. Dat is het leuke aan lipsticks: je kan elke dag voor iets anders gaan!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons