De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Het is de spiegel van onze ziel en bescherming tegen externe invloeden. Denk aan gure winterdagen, extreme hitte, emoties en hormonen, etc. Daarom heeft de huid de liefde en de aandacht nodig die het verdient. 

Wil jij het huidverouderingsproces vertragen, jouw huidprobleem verzachten of de huid in optimale conditie herstellen? Dan raden de skincare experts van Creative Cosmetics aan om gebruik te maken van huidverbeterende producten.

Wil je weten wanneer een product huidverbeterend is? Wat het verschil is tussen huidverzorgend en huidverbeterend? En of de natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics huidverbeterend is? Lees dan verder! 

 

Huidverzorgend versus Huidverbeterend 

Wanneer we spreken van huidverzorging, dan spreken we van producten die enkel de tekorten van de huid aanvult. Als jij een droge huid hebt, dan heeft je huid een tekort aan vocht. Met een huidverzorgende crème kun je dit vochttekort aanvullen. Het vochttekort is tijdelijk verholpen zolang de crème de huid voedt. Is de crème uitgewerkt of reinig je het gezicht? Dan is je huid weer net zo droog als daarvoor. 

Waar huidverzorgende producten enkel de oppervlakte van de huid voeden, werken huidverbeterende producten dieper door in de huid. Met huidverbeterende producten ga je het huidverouderingsproces tegen, verminder je huidproblemen en herstel je de conditie van de huid. Hoe dan? 

In huidverbeterende producten zitten voldoende actieve werkstoffen die de tekorten van de huid aanvullen én de huid aan het werk zetten. Actieve werkstoffen kunnen bijvoorbeeld vitaminen of mineralen zijn, of kunnen afkomstig zijn uit planten. Door dagelijks de huid te voeden met de juiste werkstoffen breng je de huid terug naar de mooiste staat die hij van nature is. 

 

Natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics 

Wij werken nauw samen met onze laborant om verzorgingsproducten te ontwikkelen die de gevoelige huid niet alleen verzorgen, maar ook herstellen. Daarom gebruiken wij in onze natuurlijke verzorgingsproducten uitsluitend plantaardige stoffen en oliën die mild en zacht zijn voor de huid.

De plantaardige stoffen en oliën die wij gebruiken in onze producten hebben een enorme herstel- en verbeterkracht voor jouw huid. Alle huidoliën die jij bijvoorbeeld door het reinigen van de huid verliest, vult de plantaardige olie weer aan. Dit zijn de juiste componenten om de huid te verbeteren. Je kan de huid niet mooier maken, maar je kan het wel terugbrengen naar de mooiste staat die hij van nature zelf is. 

Wil jij de overstap maken van onnatuurlijke verzorging naar de natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics? Lees dan het volgende artikel

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Verzorgingspakketten van Creative Cosmetics

Ben jij op naar een combinatie van skincare producten waarmee jij je huid optimaal verzorgt? Zoek niet verder! De skincare experts van Creative Cosmetics hebben verschillende verzorgingsproducten gecombineerd. Bekijk ze hier! Het perfecte verzorgingsritueel voor een huid die er stralend uitziet en gezond aanvoelt.  

De mix van verzorgende plantenextracten zorgt voor een heerlijk zachte huid met een goede beschermlaag. Kies voor deze handige combinatie en start direct met het optimaal verzorgen van jouw huid!

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons