Het is belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te zorgen en je naasten te beschermen tegen het Coronavirus. Hier wil Creative Cosmetics graag een steentje aan bijdragen.

Het RIVM is met belangrijke maatregelen gekomen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Een van die maatregelen is goede hygiëne. Zo raad het RIVM aan om regelmatig je handen te wassen. Door je handen te wassen met water en zeep verklein je de kans dat je zelf (of iemand in je omgeving) ziek wordt.

Was je handen niet alleen als ze vuil zijn, maar ook na een toiletbezoek, na het schoonmaken, na het aaien van een huisdier en na het niezen of hoesten in je handen (hoest of nies in je elleboog!!).

Bekijk de website van het RIVMzodat jij precies weet wanneer en hoe jij je handen het beste kunt wassen.

 

Wat te doen bij een droge huid

Maar door het vele wassen en desinfecteren blijft er niks meer van je handen over. Je handen voelen sneller droog, geïrriteerd en rimpelig aan en er kunnen zelfs kloofjes en wondjes ontstaan. Allemaal doordat je de vetmantel van je huid uit balans brengt!

Je huid bestaat uit een vetmantel met een licht zure pH. In deze vetmantel zitten goede en slechte huideigen bacteriën die samen in evenwicht leven. De vetmantel en het microbioom beschermen je huid. Het microbioom zorgt ervoor dat jouw lichaamseigen bacteriën bij elkaar blijven. Hierdoor is jouw huid gezond en evenwichtig.

Deze beschermlaag wordt verstoord door het regelmatig wassen van de handen.

En daarom verwelkomen we een nieuw product in ons assortiment om jouw handen en huid de extra aandacht te geven die het verdient!

 

De Intensive Hand- & Body Crème

De natuurlijke Intensive Hand & Body Crème is een volle en heilzame crème die zorgt voor optimale verzorging en bescherming van de huid. Het helpt de huid te herstellen door de ruwe en schrale plekken te voeden.

In de Intensive Hand & Body Crème zitten 100% puur natuurlijke ingrediënten verwerkt die samenwerken om de huid te kunnen verzorgen. Een van de belangrijkste ingrediënten in dit product is Calendula. Van oudsher is Calendula een ingrediënt met diverse heilzame werkingen welke wordt gebruikt om een beschadigde huid extra te verzorgen. Daarnaast is het ook ontsmettend en ontstekingsremmend.

De Intensive Hand & Body Crème gebruik je door meerdere malen, naar eigen behoefte, een laagje aan te brengen op de huid die jij extra aandacht wil geven. Bij regelmatig gebruik voelt de huid weer zacht, soepel en gevoed.

Deze Hand & Body Crème is dé optimale verzorging voor de handen en de huid. Zeker in tijden van Corona is het belangrijk om je huid, en die van jouw familie, goed te beschermen en verzorgen.

Ontdek onze Intensive Hand & Body Crème

 

Natuurlijke Verzorging by Creative Cosmetics

  • Welke natuurlijke verzorging past bij de behoeftes van mijn huidtype?
  • Wat doet natuurlijke verzorging voor mijn huid?
  • En, welke ingrediënten zitten er verwerkt in de natuurlijke verzorgingsproducten van Creative Cosmetics?

Wij hebben de antwoorden! Download hier de Natuurlijke Verzorging gids by Creative Cosmetics

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons