Shapen van je gezicht hoeft helemaal niet lastig te zijn. Je moet gewoon het juiste gereedschap hebben en de juiste producten aanbrengen op de juiste plekken. In deze blog leg ik je het uit!

 

Waarom gezicht shapen?
Door te shapen en te highlighten pas je je gezichtsvorm aan en kun je het dus veranderen en mooier laten lijken. Ja kan met de juiste technieken bepaalde gezichtspunten naar voren laten komen of laten verzwakken.

 

Schaduw en licht
Wat handig is om te weten is dat je met je bronzer, wat een donkerder teint is, schaduwen kunt creëren. Je vormt diepte in het gezicht. Hierdoor kun je een deel van je gezicht kleiner en/of dunner laten lijken. Het is zelfs zo dat je een deel van je gezicht naar de achtergrond kan brengen.

 
Het tegenovergestelde van schaduw is licht. Met de highlight haal je juist accenten in je gezicht op. Je legt ergens de nadruk op. Bijvoorbeeld op je ogen, door highlight onder je wenkbrauw aan te brengen. 

 

Vorm van je gezicht
Kijk goed naar de bovenstaande tekening om te kijken waar jij het beste kunt shapen. Waar je de highlight het beste kunt aanbrengen en waar precies jij je wangen een mooie gezonde blos kunt geven.

Als jij je gewenste kleur bronzer, highlight en blush hebt gekozen, zie je op de pagina ook de bijbehorende kwasten staan, waarmee jij super goed zal shapen, highlighten en blushen. 

Jouw make-up vriendin
Mocht je hulp nodig hebben met het kiezen van de juiste kleuren. Dan kun je contact opnemen met jouw make-up vriendin. Want waar ga jij naar toe als je advies nodig hebt over echte vrouwendingen? Precies ... je vriendin. WhatsApp je vraag naar 06 15 15 49 91. 

 

Wil jij je vriendinnen, moeder of schoonmoeder wijzen op de shape en highlight technieken uit deze blog? Deel dan de URL in Facebook en tag haar in je bericht. Je kunt natuurlijk ook haar naam taggen onder ons Facebook bericht.