Jij creëert rust in je gezicht door met onze minerale make-up een egale basis te maken. Fijn, zo’n zachte, natuurlijke look! 

Maar toch... er ontbreekt iets. Maar wat dan? Juist, een gezonde dosis kleur! 

Wist jij dat een blush onmisbaar is in een natuurlijke make-up look? Met een mooie blush kun jij je look opfrissen en jouw gezicht optisch liften. Bovendien breng je met een blush vorm terug in jouw gezicht. Hierdoor zie je er gezond en wakker uit. Super belangrijk als je gaat voor een natuurlijke make-up look! 

Niet alleen creëer je een gezonde en frisse blos op de wangen, door de fijngemalen mineralen in de make-up wordt de huid tevens verzorgd. 

Een zachte blush mag dus niet ontbreken in jouw make-up look. In deze blog vertellen wij jou alles over blush. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

 

Blush: al eeuwenlang favoriet

Blush wordt gebruikt om een natuurlijke, levendige kleur terug te brengen in het gelaat. Hierdoor zie jij er gelijk frisser, stralender en natuurlijker uit. Dit maakt het een onmisbaar product als jij een mooie basis make-up hebt aangebracht. 

Blush bestaat al ontzettend lang. Zo werden fijngemalen rode en roze mineralen al in het oude Egypte gebruikt om kleur en dimensie aan te brengen in het gelaat. 

Grappig genoeg werd het dragen van blush voor de 18e eeuw in veel Westerse culturen gezien als een taboe en was een bleke, bijna spierwitte huid juist het schoonheidsideaal. 

Maar vanaf de jaren ‘80 van de vorige eeuw werd blush in de Westerse wereld weer populair. De uitspraak ‘’Hoe meer, hoe beter’’ was toen van toepassing als het op blush aankwam. Vandaag de dag zien we juist dat blush bij voorkeur wordt gebruikt voor een natuurlijk ogend resultaat. 

Wij bij Creative Cosmetics vinden het belangrijk dat een blush niet alleen natuurlijk oogt, maar ook dat de formule door iedereen te gebruiken is. Daarom is onze blush gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en minerale pigmenten. Alle blushes van Creative Cosmetics zijn rijk gepigmenteerd en bovenal gezond, natuurlijk en vegan.

Waarom blush onmisbaar is

Bij Creative Cosmetics gebruiken we blush na het aanbrengen van de foundation, concealer, retoucher en bronzer om de make-up look nóg stralender te maken. Door zuinig om te gaan met jouw blush in jouw make-up look leg je niet zozeer de aandacht op de kleur, maar juist op het verfrissende effect dat het product heeft in combinatie met de andere producten. 

Door blush op de juiste plekken aan te brengen, kun jij een liftend effect creëren in jouw gezicht. Wil je weten over hoe jij blush perfect kan aanbrengen? Lees onze 5 tips voor het aanbrengen van minerale blush.

Kortom: met een mooie blush breng jij jouw make-up look in balans! Iedereen heeft namelijk een bepaalde hoeveelheid kleur in het gezicht en in de huid. Door een kleine hoeveelheid blush zachtjes aan te brengen, zie jij er dus juist natuurlijker uit en wordt jouw uitstraling zachter. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen no-time een stralende make-up look creëren met natuurlijke, vegan make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte, natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren! 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons