Minerale make-up is helemaal hot & trending. Je zou bijna denken dat het een nieuwe uitvinding is. Maar eigenlijk is het zo oud als Cleopatra is. Vroeger gebruikte de mensen alles uit de natuur. Ook make-up waar zij zich mooi mee versierde. In de oudheden, bijvoorbeeld voor Cleopatra, sloegen ze minerale stenen tot moes tot het helemaal verpulverd was.

Dat gebeurt nu ook met mijn make-up. Gewoon brute kracht. Niet door mankracht, maar door een machine. Al die miljoenen verpulverde, helende, anti-bacteriële, gezonde en 100% natuurlijke mineraaltjes komen dan samen in de handzame potjes. Potjes met make-up dat al zoveel mensen blij hebben gemaakt.

Dat is nu!

Volgens wikipedia wordt Make-up voor het eerst vermeld in de geschriften in de tijd van het oude Egypte. Wat zal Cleopatra een mooie verschijning zijn geweest. Make-up wordt niet voor niets decoratieve cosmetica genoemd. In mijn idee droeg zij make-up, zoals je een sierlijke jurk moet dragen.

De verpulverde minerale steen, bracht ze niet alleen aan om mooier te worden. Ook om zich te beschermen tegen het kwaad en enge ziektes. Het had volgens hen een werende werking. Wist je dat onze foundation niet alleen kleine imperfecties camoufleert, maar ook je huid gezond en gehydrateerd houdt? Zo bescherm je je huid ook beetje tegen het kwaad, van bijvoorbeeld het ouder worden. Zeker als je net zoals ik, een super gevoelige huid hebt, wil je je huid beschermen met hele lieve producten, die zijn zacht zijn voor je huid. Want met make-up met synthetische toevoegingen gaat dit natuurlijk van kwaad tot erger. Dus die Egyptenaren waren zolang zo gek nog niet.

Weet natuurlijk niet wat voor een kleur minerale steen Cleopatra droeg? Misschien weet je dit niet eens bij jezelf. Om jou te helpen met het vinden van de juiste kleur foundation, heb ik een Minerale Make-up Test gemaakt. Zo kun je in de knusheid van je eigen huis erachter komen welke kleur bij jou het beste past.

 

Wil je direct advies? Dat kan ook. Naast dat je naar de super mooie showroom kunt komen, kun je ook je vraag via een WhatsApp bericht naar 06 15 15 49 91 sturen. Één van mijn top visagisten staat je graag te woord. Ik durf bijna te wedden dat jij de perfecte match zal vinden.

Wil jij je vrienden ook kennis laten maken met mijn super gave make-up test en WhatsApp service, deel dan deze blog op facebook of tag ze in het bericht.