‘Ik kon nooit in de zon zitten, omdat ik niet tegen reguliere zonnebrand of zonnemelk kon. Eindelijk is het zover! (Enorme zucht!) Ik ben zo blij en opgelucht, want met de natuurlijke zonnemelk van Creative Cosmetics kan ik eindelijk weer in de zon zitten’

Elma Maaskant

 

Elma is super enthousiast over de nieuwe, natuurlijke zonnebrand van Creative Cosmetics. De Sensitive Sun Protection SPF20 en SPF30 is een krachtige en hydraterende milk die jouw huid optimale bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling. De Sensitive Sun Protection voedt de huid door de natuurlijke ingrediënten. Het verzacht, herstelt de vochtbalans, beschermt en ondersteunt de huid in het natuurlijke herstelproces.

De natuurlijke zonnebrand is geschikt voor zelfs de meeste gevoelige huid. Het voelt niet plakkerig, smeert prettig uit, laat geen witte waas achter en door natuurlijke antioxidanten zoals druivenpitolie beschermt het de huid tegen veroudering en schade van de zon. 

Geniet op een veilige manier van de zon door de natuurlijke zonbescherming van de unieke minerale filter tegen UVA en UVB straling. Een minerale zonnefilter krijg je als je witte verfstoffen zoals zinkoxide of titaniumdioxide aan de zonnebrand toevoegt. Deze stoffen werken als natuurlijke filter doordat ze de UVA en UVB stralen terugkaatsen naar de omgeving. 

 

Natuurlijke zonnebrand voor het gezicht én voor het lichaam

Creative Cosmetics raadt de Sensitive Sun Protection met SPF 30 aan als zonnebrand voor het gezicht. Door te kiezen voor de natuurlijke zonnebrand met factor 30 geef je jouw gezichtshuid 2% meer bescherming dan met de natuurlijke zonnebrand met factor 20. Op deze manier verminder je de kans op het ontstaan van rimpels en pigmentvlekken. 

Daarnaast is de samenstelling van de natuurlijke zonnebrand met factor 30 minder vet dan de samenstelling van de natuurlijke zonnebrand met factor 20. Zo blijft je make-up beter en mooier zitten. Dit maakt het zeer geschikt voor het gezicht.

De Sensitive Sun Protection SPF 20 heeft een samenstelling die dikker en romiger is. Door het blootstellen van je lichaam aan de zon (en vergeet niet zee- of zwembadwater!) droogt je huid snel uit. Door de volle samenstelling van de natuurlijke ingrediënten wordt de huid intens gevoed.

Breng de natuurlijke zonnebrand een half uur voordat je naar buiten gaat aan op het gezicht en lichaam. Breng het aan bovenop je verzorgingsproduct en onder je make-up. Wanneer je eerst je natuurlijke crème en vervolgens de zonnebrand aanbrengt, worden de actieve werkstoffen van beide producten opgenomen door de huid.

Meer weten over de factor natuurlijke zonnebrand of weten welke routine jij kunt aanhouden voordat jouw huid wordt blootgesteld aan schadelijke UV-stralingen?

Lees dan onze blog over Natuurlijke zonbescherming

 

Bekijk hier de video van Elma waarin zij haar enthousiasme deelt over de natuurlijke zonnebrand:

 

Bescherm jouw huid heel het jaar door...

... met de natuurlijke zonbeschermingsproducten van Creative Cosmetics. 

De Sensitive Sun Protection SPF20 en SPF30 geven jou de bescherming en de verzorging die jouw huid nodig heeft.

Toch verbrand? Dan geeft de Sensitive Aftercare Calming & Cooling gel jouw huid de voeding en hydratatie waarnaar het verlangt. 

Benieuwd naar deze zonnige producten? Bekijk ze hier

 

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons