Is jouw gevoelige huid toe aan een boost? Of kan jouw dagelijkse gezichtsverzorging iets extra’s gebruiken? Dan is het natuurlijk serum van Creative Cosmetics iets voor jou. 

Het Natural Booster Serum bevat een hoge concentratie aan actieve werkstoffen met sterk vochtinbrengende, voedende en anti-verouderings eigenschappen. De zijdezachte structuur voelt zeer aangenaam op de huid, het wordt snel geabsorbeerd door de huid en dringt door tot de diepere huidlagen. 

Ontdek hier wat het gezichtsserum kan doen voor jouw gevoelige, droge of rijpere huid en waarom deze niet meer te missen is in jouw dagelijkse verzorging. 

 

Snelle opname door de huid

Het Natural Booster Serum geeft jouw huid direct een boost. Door de frisse en lichte structuur worden de actieve werkstoffen in het gezichtsserum snel geabsorbeerd en vervoerd door de diepere huidlagen. Dit resulteert in een frisse, gehydrateerde en gezond uitziende huid.

                                                                                                                                                                                                                                         

Dringt door tot de diepere huidlagen

De actieve werkstoffen in het serum worden snel opgenomen door de huid. Door middel van liposomen worden deze getransporteerd tot de diepere huidlagen. Liposomen? Wat zijn dat?

Goede vraag! Liposomen zijn microscopisch kleine en holle vetbolletjes met een transportfunctie. De holle bolvorm van het liposoom is gevuld met een actieve werkstof die de huid herstelt en verbetert. Wanneer een liposoom ‘reist’ naar de diepere huidlagen en in contact komt met een celmembraan, smelt de liposoom en komt de actieve werkstof vrij. 

De liposomen van het natuurlijk serum van Creative Cosmetics bevat Edelweiss. Hierdoor worden de diepere huidlagen beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en wordt het huidverouderingsproces vertraagt. De Edelweiss komt van nature voor in hooggebergten in Azië, maar ook in Europa - onder meer in de Alpen en Pyreneeën. Het extract van deze zeldzame bloem helpt bij vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling en heeft sterk ontstekingsremmende eigenschappen. 

Ontdek welke ingrediënten het natuurlijke serum nog meer bevat in onze Ingrediënten Encyclopedie

 

De perfecte basis voor een crème 

Geef jouw huid de ultieme verzorging en voeg een serum toe aan jouw verzorgingsroutine. Het serum helpt jouw huid in topconditie te krijgen en te houden. Een serum versterkt namelijk het effect van een crème. Waar een crème de oppervlakkige lagen van de huid verzorgen, dringt een gezichtsserum door in de diepere huidlagen en pakt het een specifiek probleem aan: het hydrateert de droge huid en biedt anti-aging aan de rijpere huid.

Lees ook: Hoe gebruik jij een serum voor jouw gezicht?

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.

 

Verzorgingspakketten van Creative Cosmetics

Ben jij op naar een combinatie van skincare producten waarmee jij je huid optimaal verzorgt? Zoek niet verder! De skincare experts van Creative Cosmetics hebben verschillende verzorgingsproducten gecombineerd. Ontdek de verzorgingspakketten hier! Het perfecte verzorgingsritueel voor een huid die er stralend uitziet en gezond aanvoelt.  

De mix van verzorgende plantenextracten zorgt voor een heerlijk zachte huid met een goede beschermlaag. Kies voor deze handige combinatie en start direct met het optimaal verzorgen van jouw huid!

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons