Zonder bril of lenzen zie ik bijna helemaal niets. Met -6 (of was het nou meer?) make-uppen, dat kan toch alleen maar misgaan? Een wattenstokje heb ik daarom ook veel gebruikt. Leuk dat ik wel heel wat tips voor je heb! Ik heb de belangrijkste voor je hieronder verzameld.   

Belangrijk bij make-uppen is dat je kijkt wat bij je past. Voor brildragers geldt dit natuurlijk ook. Heb een TOP tip voor je! Bij het aanbrengen van oogschaduw moet je goed naar het montuur van je bril kijken, maar ook naar de kleur.

Is je montuur donker van kleur, dan raad ik je aan niet te werken met te donkere schaduwen op je arcadeboog, je look kan dan somber ogen. Maak een foto van je make-up look, dan zie dat beter dan alleen in de spiegel.

Dan nog een tip voor een echte make-up knaller!

Door oneffenheden in de huid ben je snel afgeleid, dat is niet de bedoeling. De oogschaduw en je ogen, daar is waar de aandacht naar toe moet. Daarom is egaliseren erg belangrijk. Aangezien je die, na het zien van mijn tips, mooi hebt gemaakt, wil je natuurlijk niet anders dan met je ogen te stralen.

Het is de bedoeling dat je montuur de vorm van je wenkbrauwen volgt en niet andersom. Maak je wenkbrauwen niet te zwaar op, waardoor het lijkt dat ze bovenop je brilmontuur liggen. Dit leidt natuurlijk enorm af.

Bekijk hieronder mijn uitleg waar nog meer waardevolle tips inzitten! Laat ons weten wat je ervan vindt en of het bij jou ook gelukt is. Vergeet niet deze handige tips met brildragende vrienden en familie te delen.