Geef jouw huid een echte boost door het natuurlijke serum van Creative Cosmetics toe te voegen aan jouw verzorgingsroutine. 

Het Natural Booster Serum is een uniek, natuurlijk serum en bevat een hogeconcentratie aan actieve werkstoffen met sterk vochtinbrengende, voedende en anti-verouderingseigenschappen. De zijdezachte structuur voelt zeer aangenaam op de huid, wordt snel geabsorbeerd door de huid en dringt door tot de diepere huidlagen. 

Wil jij meer weten over wat een gezichtsserum is en hoe jij deze gebruikt in jouw verzorgingsroutine? Lees dan snel verder

 

Wat is een gezichtsserum? 

Een serum is een toevoeging op jouw dagelijkse gezichtsverzorging routine. Het bevat een hoge concentratie aan actieve werkstoffen waardoor het de kracht heeft om de huid in topconditie te krijgen en te houden. De dunne vloeistof heeft een lichte en zijdezachte structuur, waardoor het snel geabsorbeerd wordt door de huid en doordringt tot de diepere huidlagen. 

Wat jouw huidtype ook is, het Natural Booster Serum is een gezonde toevoeging aan jouw dagelijkse gezichtsverzorging. Gebruik het natuurlijke gezichtsserum in combinatie met onze natuurlijke gezichtsverzorging

 

Wat is het verschil tussen een crème en een serum?

Waar een gezichtscrème zorgt voor dagelijkse hydratatie, verzorging en bescherming van de huid, pakt het natuurlijke serum een specifiek probleem aan. Bovendien werken crèmes voor de oppervlakkige lagen van de huid en een serum voor de diepere lagen. 

Verder is een serum licht en zijdezacht van structuur, waar een crème vol en rijk is. Ook heeft een serum een hogere concentratie actieve werkstoffen ten opzichte van een crème. Vergeet niet dat een serum een toevoeging is op jouw verzorgingsroutine, geen vervanging. 

 

Hoe gebruik jij een serum in jouw dagelijks gezichtsverzorging?

Jouw verzorgingsroutine bestaat uit verschillende stappen. Het is belangrijk om deze stappen in de juiste volgorde te doen, aangezien elke stap voortbouwt op de voorgaande stap. 

Reiniging | Voordat jij het gezichtsserum aanbrengt op het gezicht is het zeer belangrijk om de huid intensief te reinigen met natuurlijke reinigingsproducten.

Natuurlijk Serum | Vervolgens kun jij het serum aanbrengen op het gereinigde gezicht. Sprenkel een kleine hoeveelheid natuurlijk serum op de vingertoppen. Verdeel het serum over het voorhoofd, de wangen, hals en decolleté. Aansluitend masseer jij het serum met jouw vingertoppen in de huid. 

Hydratatie | Voor het beste resultaat laat jij het serum goed intrekken voordat jij de volgende stappen in jouw dagelijks verzorgingsroutine zet, namelijk een dag- of nachtcrème

Lees ook het uitgebreide stappenplan over hoe jij een gezichtsserum gebruikt. Klik hier

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.

 

Verzorgingspakketten van Creative Cosmetics

Ben jij op naar een combinatie van skincare producten waarmee jij je huid optimaal verzorgt? Zoek niet verder! De skincare experts van Creative Cosmetics hebben verschillende verzorgingsproducten gecombineerd. Ontdek de verzorgingspakketten hier! Het perfecte verzorgingsritueel voor een huid die er stralend uitziet en gezond aanvoelt.  

De mix van verzorgende plantenextracten zorgt voor een heerlijk zachte huid met een goede beschermlaag. Kies voor deze handige combinatie en start direct met het optimaal verzorgen van jouw huid!

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons