Mijn toilettas? Die zit natuurlijk tot de rits gevuld. Als ik op vakantie ga dan passen echt alle producten van Creative Cosmetics er netjes in. De grootste cosmetic bag - zo noemen wij onze toilettassen - gebruikt Elma zelfs ergens anders voor. Weet je waarvoor?

Make-up en tassen! Vrouwen kunnen er niet genoeg van hebben. Ik in ieder geval niet. Tot grote ergernis van mijn man. In de blog 'Je make-up bewaren! Waar doe je dat?' kon je al lezen dat mijn man van de stapels met make-up potjes niet erg blij wordt (behalve als ik het op heb). Lekker laten mopperen dames!

Ik kan van clutches, tassen en make-up niet genoeg hebben. Van schoenen en kleding trouwens ook niet, maar laten we het bij make-up gerelateerde dingen houden. Toilettassen of de glamorous naam die wij eraan hebben gegeven -de Cosmetic Bag- vallen daar ook onder. Als echte Creative Cosmetic bag hamsteraar heb ik ze dus echt allemaal. 

Ik neem je mee langs alle Cosmetic Bags van Creative Cosmetics:

1) De Cosmetic Deluxe Bag is de grootste van de 6 Cosmetic Bags. Door de super handige vakjes kun je heel je beauty verzameling opbergen en meenemen op vakantie. In het filmpje zie je dat Elma onze Cosmetic Deluxe Bag niet alleen gebruikt voor haar concealers, foundation, reinigingsmelk, haar goed gevulde kwasten koker en wat er nog meer in kan. Wat valt jou op?

2) Dit is echt de kleinste Cosmetic bag. De Cosmetic Travel bag. De naam zegt het al. Dit tasje reist in mijn handtas mee en houdt al mijn lipstickjes en glossjes bijeen. Je herkent het vast en zeker? Lipsticks en lipgloss die door heel je rommelige tas liggen. Behalve op die plek waar je hand zoekt. Nu niet meer!

3) Ik zei het al! Van tassen en clutches kan ik niet genoeg krijgen. De Cosmetic Beauty Bag valt bij mij onder de categorie clutches. Door de handige hengsel aan de Cosmetic Bag, neem je de clutch mee voor een snelle boodschap, een avondje bioscoop of naar een festival. Wat geld, je make-up, een tamponnetje en smintjes. Ga je een nachtje weg? Je reinigingsmelk en Dag & Nachtcrème passen er ook in. 

4) Deze Cosmetic Bag schittert door haar knappe voorkomen. Het rits detail op de voorkant van deze knapperd, maakt het echt een pronkstuk in je hotelkamer, je eigen bad- of slaapkamer. Droom je ook van zo'n toilettas? Je droom komt uit met de Cosmetic Dream bag. Deze bag kun je natuurlijk ook cadeau doen. 

5) Persoonlijk vind ik dit echt de aller mooiste. Ik word altijd blij als ik mijn koffer uitpak en ik de Cosmetic Lovely Bag eruit vis. Elke keer weer liefde ;) 

Welke Cosmetic Bag vind jij het mooist? Deel je mening op Facebook onder het bericht van deze blog! Ik ben echt super benieuwd.