Welke kleur blush past bij mijn huidskleur? Die vraag krijg ik met mijn team vaak. Zowel in onze showroom, tijdens de workshop, als via de WhatsApp. Mijn team heeft de stoute schoenen aangetrokken en de beste blushes gevonden bij hun huidskleur. 

Want wellicht herken jij jezelf in één van mijn collega's en kun je zo een gemakkelijke keuze maken bij het vullen van jouw (digitale) winkelmandje en het creëren van mooie en subtiel blozende wangen. 

 

Voor welke blozende wangen kies jij?
Vroeger had je alleen maar roze blush of hoe ze het destijds ook wel eens noemde 'rouge'. Blush en rouge is natuurlijk exact hetzelfde. Je moeder of oma droeg altijd een beetje roze rouge. Maar wat er wel veranderd is, is dat er niet alleen maar de kleur roze is. Vroeger stond de kleur roze bekend als vrouwelijk en kwam het beste overeen met wat ze nog eerder in de tijd deden. In de tijd toen er nog geen blush was. Toen werd er flink in de wangen geknepen om een gezonde blos op de wangen te krijgen.

 

Wij hebben GELUKKIG een pijnloze oplossing
Gelukkig hebben wij een blush oplossing dat helemaal niet pijn doet. Het is zelfs zo dat onze minerale blushes een gunstige werking heeft op je huid. Zeker als je een aangedane huid hebt zoals ik dat heb. Ik heb rosacea en couperose. Met andere woorden de verkeerde niet zo gezond ogende rode wangen. Nee nu breng ik mijn blozende wangen aan op de juiste plek. Namelijk net onder mijn jukbeenderen. 

 

Mijn team in actie:
Wat een stel leuke meiden heb ik in mijn team hé! Als je je kleur hebt gekozen, kun je heel makkelijk klikken op 'Dit is mijn kleur'. Dan word je naar de pagina van deze kleur gezonden en kun jij je kleur in de gezellige online winkel bestellen. 

Je kunt natuurlijk ook langs komen in onze mooie en gezellige showroom. Mijn team staan met raad en daad voor jou klaar! 

 

Wil je weten waar je de blush het beste kunt aanbrengen? Ik heb laatst een blog geschreven over shapen. Op de foto staat naast het shapen ook de plaatsen waar jij je blush het beste kunt aanbrengen. Lees hier mijn blog!