De reacties van mijn fans die naar mijn showroom komen, zijn echt geweldig. Één voor één zie je de pretlichtjes aangaan. Het is nog beter dan een winkel vol chocolade. Het is MAKE-UP! Whoehiee!

Als je de showroom van Creative Cosmetics binnen wandelt, geeft je dat een heel speciaal gevoel. Een kriebel dat niet te stoppen is. Begrijpen mannen niet. Make-up, maar dan ook heel veel daarvan! Voel je het al? Make-up is fijn, het geeft je dat gevoel van een beetje geluk en daar blijft het niet bij. Want dan word je door mijn team van enthousiaste meiden, ook nog eens lekker vertroeteld.

Ben jij al bij ons langs geweest?

Als de eerst kwastpunt met miljoenen lieve verpulverdede mineraaltjes je huid aanraakt, valt er een last van je af. Niet voor niets noemen wij onze kwasten, knuffel kwasten.Het is soort mini gezichtsmassage. En de juiste kleur foundation, bronzer, retoucher met finishing touch, is toch net dat zalige gevoel van de juiste brok met knisperende chocolade?

Nu we het toch over chocolade hebben. In chocolade zit een stofje, wat een wondermiddel blijkt tegen huidveroudering. In onze heerlijke intensief verzorgende crèmes zit ook zo’n stofje. Maar het belangrijkste is dat het je huid heelt, beschermt en dat het vocht reguleert. Zeker als je huid beschadigd is of ruw aanvoelt.

Met de Intensive Repair crème zit je goed gesmeerd.

Wil jij je vrienden ook kennis maken met mijn snoepwinkel? Deel dan deze blog op Facebook en/ of tag ze erin.