In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je de look van Whitney zelf kunt maken en welke producten je daarvoor nodig hebt.

Stap 1 Foundation
Foundation Zinnia, Geschikt voor lichte huidtypes met een gele ondertoon.
Deze losse foundationpoeder is 100% natuurlijk en bevat een natuurlijk zonnefilter SPF 15. Breng aan met een foundation (kabuki) kwast voor het mooiste resultaat. Onze minerale foundations zijn geschikt voor de gevoelige huid.

Stap 2 Concealer
Een matte minerale concealer op gele basis voor het camoufleren van plekjes, puistjes, rode vlekken, donkere kringen en opgezwollen ogen voor een uitgeslapen uiterlijk.
Deze kleur is geschikt voor degenen die een gele ondertoon in hun huid hebben.

Stap 3 Bronzer
Ricotta is een mooie warme bronzer voor een zongebruind effect.
Geschikt voor de huidtypes met een gele ondertoon, en voor lente en herfsttype's

Stap 4 Blush
De blush Crimson is een mooie minerale blush met warme aardetinten.
Geschikt voor de huid met een warme ondertoon en een medium huidskleur en voor lente- en herfsttypes.

Stap 5 Finishing Touch
De Finishing Touch Light is geschikt voor de lichte tot medium huidtypes. De Finishing Touch is zeer geschikt voor de huid die erg snel glimt en voor degenen die snel zweten. Het product is apart te gebruiken of over de rest van de make-up heen.

Stap 6 Wenkbrauwpoeder
Whitney werkt met de wenkbrauwpoeder Ebony. Deze minerale wenkbrauwpoeder is geschikt voor de medium en donkere wenkbrauw. Alle wenkbrauwpoeders zijn 3 IN 1, te gebruiken als wenkbrauwpoeder, oogschaduw en (nat) als eyeliner.

Stap 7 Oogschaduw
Whitney gebruikt 3 kleuren oogschaduw. 

De Salmon is een zalm roze kleur en kan heel intens maar ook heel zacht aangebracht worden. De Salmon is ook heel erg mooi om als eyeliner te gebruiken!
De Wisteria is een luxe warme groen tint met een vleugje goud en bruin erin. Prachig bij blauwe en bruine ogen. Wisteria is net als de Salmon ongelooflijk mooi als eyeliner!
De Cerise is een glinsterende rood/bruine oogschaduw. Cerise is ook bij de donkere huid een hele mooie kleur.

Stap 8 Lipstick
Hiervoor gebruikt Whitney 2 kleuren.

De Matte Cinnamon is een prachtige matte mineralen lipstick die prettig aanvoelt. Het houdt de lippen soepel en blijft lang en goed zitten. 
De Matte Winter Red is een prachtige long-lasting lipstick en heeft een warme dieprode kleur.

Stap 9 Mascara
Deze zeer fijne volume mascara geeft je mooie lange wimpers zonder klontjes. De mascara is op natuurlijke basis en zeer geschikt voor gevoelige ogen!

De producten die zijn gebruikt vind je hieronder:

Foundation Zinnia

Concealer Ecru

Bronzer Ricotta

Blush Crimson

Finishing Touch

Wenkbrauwpoeder Ebony

Oogschaduw Salmon

Oogschaduw Wisteria

Oogschaduw Cerise

Lipstick Matte Cinnamon

Lipstick Matte Winter Red

Mascara zwart

 

Een aantal van de bovengenoemde kleuren zijn niet meer beschikbaar in ons assortiment. Daar zijn nieuwe, prachtige kleuren voor in de plaats gekomen! Wil jij meer weten over ons huidige assortiment? Bekijk het hier of neem contact op met onze klantenservice.